REHAU: Uvjerljivi izgled drveta na PVC profilima?

Može s REHAU KALEIDO WOODEC!
Drvo prostoru daje poseban šarm i osjećaj ugode stanovanja. Drvene površine doživjele su kroz ovogodišnje trendove veliki povratak u interijere, ali su i sve traženije u vanjskom oblikovanju objekta-prozora i fasada. Zahvaljujući modernim tehnologijama proizvođači različitih sustava, poput prozorskih profila omogućuju da sve prednosti kvalitete i energetske učinkovitosti njihovih proizvoda budu objedinjene pod dizajnom koji će prostoru dati dodatnu vrijednost.

Novitet u REHAU paleti proizvoda
Dizajn prozora koji odgovara svakom ukusu i prilagođava se individualnom dizajnu interijera moguć je uz KALEIDO svijet boja. “Zahvaljujući širokom izboru boja, materijala i oblika, REHAU nudi prozore savršeno prilagodljive unutarnjem dizajnu”, objašnjava Jörg Karger, voditelj razvoja u prozorskoj tehnici.
Kupci tako mogu iskoristiti visoku energetsku učinkovitost i funkcionalnosti PVC prozora, a istodobno zadovoljiti i svoj estetski prohtjev, te birati između reljefnih ili sjajnih površina, sofisticiranih metalnih dekora ili izgleda drveta (KALEIDO WOODEC).
Uvjerljiv izgled i stvaran osjećaj drveta na PVC profilima otpornim na sve vremenske uvijete, predstavlja novitet u REHAU-ovoj paleti proizvoda. Mat površina KALEIDO WOODEC sa svijetlom, uvjerljivom drvenom strukturom temelji se na skandinavskim trendovima življenja i dostupna je u tri varijante: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete i Sheffield Oak alpine.

Trendovske boje antracit siva i crna
S programom KALEIDO COLOR, REHAU nudi široku paletu boja i dizajna. Ovisno o zahtjevima kupca, koriste se postupci kao što su lakiranje (KALEIDO PAINT) ili laminiranje folijom (KALEIDO FOIL). Na ovaj način moguće je ostvariti preko 400 različitih dezena.
REHAU je predstavio ekskluzivne inovacije u boji i dizajnu i za već etablirane proizvode. Tako je program KALEIDO FOIL dopunjen s tri nova dekora. Jörg Karger naglašava: “Arhitektima i krajnjim kupcima nudimo profile kaširane sa vanjske i unutarnje strane u novim dezenima: crnoj sa strukturom drveta, ponoćno crnoj i antracit mat, te sve dosadašnje nijanse u mat izvedbi”. U skladu s tim, REHAU je proširio i svoj asortiman podloga za kaširanje. Osim do sada dostupnih, u bijeloj, smeđoj i karamel boji, podloge za kaširanje sada su dostupne i u antracit sivoj, što omogućava jednoliku implementaciju novih trendovskih boja.

REHAU d.o.o.

Samoborska cesta 294
HR-10090 Zagreb
Tel:+385 1 344 755
Fax: +385 1 3444 756 zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

posjetite našu web stranicu

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share