Nova serija klima uređaja Etherea VKE donosi novu razinu ugodnosti i uštede energije

Ove godine, s obzirom na ćudljive vremenske prilike, nakon kišnog razdoblja, zaskočilo nas je ljetno vrijeme s obiljem sunca i visokim vanjskim temperaturama. S obzirom da većinu vremena provodimo u zatvorenom, pitanje je kako učinkovito rashladiti prostor, a da pritom imamo zdravu mikroklimu u prostoru?

Panasonic je razvio niz proizvoda posebno dizajniranih za udoban dom tokom cijele godine, u ljetnim i zimskim mjesecima, koji su istovremeno energetski učinkoviti i elegantnog dizajna. Radi se o širokom asortimanu inovativnih proizvoda za stambene objekte, za grijanje i hlađenje, koji se brzo instaliraju, odlikuju se izvrsnim performansama, štede energiju te sadrže R32 ekološko rashladno sredstvo.

 

Elegantno rješenje s novom zidnim uređajem Etherea VKE
Panasonic je nedavno predstavio odlično rješenje za ugodno ljeto – svoju seriju klima uređaja Etherea VKE. Zidni VKE modeli imaju najviši energetski razred, A +++ u grijanju i A +++ za hlađenje. Već na prvi pogled tanak i elegantan dizajn sugerira da se uređaj može lijepo uklopiti u bilo koji prostor. Još jedna bitna prednost je širina unutarnje jedinice od samo 799 mm, što znači da ju možete smjestiti iznad vrata ili u neku manju nišu. Uz osvježenje i ugodnu klimu u prostoru, odmor uz klima uređaj Etherea je zajamčen jer stvara minimalnu buku od samo 20 dB (A). Da bi bili sigurni i u kvalitetu klimatiziranog zraka, tu je nova tehnologija za pročišćavanje zraka nanoe ™ X s kojom se smanjuje koncentracija alergena, virusa i bakterija u zraku te smanjuje mirise u prostoriji i uključuje unutarnji odvlaživač koji ograničava širenje određenih plijesni. Panasonicovi Etherea TZ i TE klima uređaji dostupni su u 7 različitih kapaciteta kako bi odgovorili širokom rasponu zahtjeva.

Upravljanje putem aplikacije
Nakon napornog dana vraćate se doma i jedva čekate raskomotiti se i odmoriti. Da bi ugođaj bio potpun, već na putu s posla, možete s pametnog telefona Panasonicovom aplikacijom Comfort Cloud upaliti ili ugasiti uređaju, odabrati režim rada, odabrati brzinu ventilatora, usmjeravanjem strujanja zraka i kontrolirati temperaturu. Sve ovo omogućuje novi WLAN adapter za bežično upravljanje s bilo kojeg pametnog uređaja. Funkcija koja donosi bitno povećanje komfora i istovremeno štedi energiju.

Panasonic

Panasonic Marketing Europe GmbH
Podružnica Zagreb
Brune Bušića 27,
10 020 Zagreb
tel: 01/409 53 78
e-mail: info.hr@panasonicproclub.com
www.aircon.panasonic.eu
www.panasonicproclub.com

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share