U kupaonici bitni su detalji

Fluidmaster d.o.o.
sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

Pri uređenju kupaonice moramo razmišljati o svakom elementu i kako se uklapa u prostor, a pogotovo da ne zauzima veću površinu od potrebne. To vrijedi za male i za velike kupaonice. Jer na kraju prostor mora pružati udobnost.

Bilo da razmišljate o preuređenju kupaonice ili tek krećete s uređenjem nove, kod planiranja i dizajniranja bitni su detalji koji utječu na cjelokupni dojam i kojima će prostor pružiti maksimalno zadovoljstvo svim članovima obitelji. Jedno od najčešćih pitanje je kako možemo napraviti funkcionalnu kupaonicu bez ikakvih kompromisa u estetici. Ako kombiniramo prave proizvode, to je svakako moguće. Ljepota je u detaljima, a to posebno vrijedi za kupaonice. Tko bi mislio da naizgled beznačajne tipke na podžbuknim vodokotlićima ili kanalice u tuš kabinama mogu stvoriti presudan dojam o prostoru? Ali ipak je tako.

Tipke za ispiranje – harmonija boja, oblika i udobnosti
Kada opremate kupaonicu, obično imate na umu izbor keramičkih pločica, namještaja i slavina, a ni oblik ogledala ne želite prepustiti slučaju. Malo manje vas možda zanimaju tipke za ispiranje na podžbuknima vodokotlićima i pisoarima. Međutim, ne biste trebali odmahnuti rukom. Razmislite samo koliko puta dnevno pritisnete tipku za ispiranje- najmanje pet puta ili više.

Tipke za ispiranje LIV

mogu biti točka na i u vašoj kupaonici. Liv tipke dostupne su u raznim bojama, oblicima i materijalima, s mehaničkim, pneumatskim ili elektroničkim/ beskontaktnim aktiviranjem. Nude vam beskrajne mogućnosti za kombiniranje u kupaonskim ambijentima, donoseći sklad funkcije i dizajna u vašu kupaonicu. Odlično se uklapaju u modernim kupaonicama, a tradicionalno opremljenim kupaonicama daju dašak svježine. I što je najvažnije, pružaju mogućnost ispiranja velike i male količine vode, te tako doprinose ekonomičnom i odgovornom korištenju pitke vode.

Kanalice za tuš – funkiconalne i estetske
Tuševi u razini poda postali su popularni odabir modernih kupaonica i u velikoj mjeri nadomještaju klasične tuš kade. Kad se odlučite za tuš u razini poda, potrebno je voditi brigu i o posebnom načinu odvodnje vode. Ovdje svoju funkciju iskazuju kanalice za tuš. Za one koji ne znaju točno što je kanalica za tuš, prvo kratko objašnjenje: to je posebni podni sifon koji tijekom tuširanja odvodi vodu i najbolji je izbor kada u kupaonici nema klasične tuš kade. Tuš kanalice pribor su za suvremene kupaonice, saune i područja za odmor u kojima estetski i tehnički zahtjevi diktiraju odabir visokofunkcionalnih i fleksibilnih proizvoda.

Njihova su glavna prednost jednostavna ugradnja, održavanje i upotreba prostorija bez barijera. Tuš kanalice se stapaju s podnom površinom, što znači da na podu nema prepreka. Takve su tuš kabine idealan izbor za obitelji s malom djecom, odrasle, starije osobe i osobe sa smanjenom pokretljivošću