Nova generacija zvučnih izolacijskih materijala insulit od belgijskog proizvođača Insulco, nudi sisteme zaštite od udarne buke za različita područja ugradnje

ZVUČNA IZOLACIJA ZA DRVENE PODNE KONSTRUKCIJE

•zvučna izolacija ΔLw 16 dB
insulWood je nova tanka zvučna izolacija za drvene konstrukcije u novogradnji ili kod renoviranja podnih drvenih konstrukcija. Ova podloga pruža otpornost protiv udarne buke i smanjuje zračnu buku između etaža. Tako tanka membrana nikad prije nije nudila takve performanse za drvene konstrukcije.

ZVUČNA IZOLACIJA ZA RENOVIRANJE STANOVA •zvučna izolacija ΔLw 20 dB
InsulParq 2+ je tanka zvučna izolacija za plutajuće drvene podne obloge (parkete, laminate, seljački pod). Smanjuje prijenos udara buke između podova i smanjuje rezonanciju od zvuka koraka na drvenim podnim oblogama. Posebno je pogodna za renoviranje podova kod kojih je estrih u dobrom stanju. Postavlja se direktno na estrih, a na njega parket, laminat ili seljački pod. Zbog njezine male debljine od svega 2 mm izbjegavaju se problemi s usklađivanjem visina prilikom renoviranja stanova.

ZVUČNA IZOLACIJA ZA PLUTAJUĆE DRVENE OBLOGE •zvučna izolacija ΔLw 20 dB
InsulSound Ultra+ je nova revolucionarna izolacija visokih performansi za drvene podne obloge, uključujući laminate i seljački pod. InsulSound + učinkovito smanjuje prijenos zvuka udarca između podova, kao i smanjuje rezonanciju zvuka od osobe koja hoda preko drvenih podloga. Debljine svega 2 mm pogodna je za direktno postavljanje na estrih, a preko nje drvene podne obloge. Ovaj samoljepivi sustav preklapanja osigurava glatke ravne spojeve za održavanje potpunog brtvljenja i vodonepropusnog spoja gdje se slojevi InsulSounda preklapaju. InsulSound Ultra + je vodonepropusan i osigurat će odgovarajuću razinu zaštite od vlage za vašu drvenu podlogu.

ZVUČNA IZOLACIJA PROTIV UDARNE BUKE ZA PODOVE •visoka zvučna izolacija ΔLw 30 dB
Izolit Bi + 9 nadilazi zahtjeve gornje razine zvuka definirane europskom normom EN ISO 717-2. Radi se o jedinstvenom i ekskluzivnom sustavu zvučne izolacije za primjenu na podu, debljine svega ± 9 mm koji nudi bolje performanse od ostalih materijala. Zvučna izolacija postavlja se na beton, zatim se stavlja estrih i na estrih odgovarajuća podna obloga. Sustav je pogodan i za podno grijanje.

Polo-commerce

Ozaljska ulica 93,
10000 Zagreb
Gsm: +385 98 258 427
Tel: +385 1 65 36 093
Mail: novi-krovovi@ri.t-com.hr
info@polo-commerce.hr
www.polo-commerce.hr

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share