TECEprofil modul za umivaonik

Modul za umivaonik za sjedenje i korištenje invalidskih kolica

Svaka životna dob donosi nove izazove po pitanju životnog stila, prioriteta i potrebnog komfora. Neminovno je da kod određenog broja ljudi u nekom trenutku dolazi do fizičkih ograničenja u kretanju. Tada je bitno da je i životni prostor prilagođen novim potrebama na način da olakšava svakodnevicu.
Širok asortiman TECEmodula za suhu ugradnju raste – novi proizvoda je modul za umivaonik kojem je reducirana ugradbena visina. Ovaj modul namijenjen je za ugradnju u prostore kod kojih je bitno ukloniti barijere, koji svojim korisnicima moraju omogućiti lak pristup i korištenje sanitarnih elemenata. TECEmodul osim za kućanstva, posebno je pogodan u različitim tipovima „geronto“ domova i ustanova. Modul dostupan je i u varijanti s podžbuknim zatvaračem neugodnih mirisa koji štedi prostor.

Oba nova TECEprofil modula za umivaonik (s i bez podžbuknog zatvarača neugodnih mirisa) niži su od standardnih modula i time prikladni za gerijatrijsko područje.

Manja ugradbena visina modula za umivaonik
TECE je smanjio ugradbenu visinu novoga modula za umivaonik na 820 do 980 milimetara – produljene nožice modula omogućuju kontinuirano podešavanje okvira po visini. Time je primjerice prikladan za uporabu u gerijatrijskom području, gdje se umivaonici često koriste u sjedećem stavu, a kupaonska zrcala montirana su niže. Tako korisnik kupaonice ne mora posezati za skupim i često neomiljenim okretnim zrcalima. Novi model za umivaonik također je dostupan s podžbuknim zatvaračem neugodnih mirisa. On ne samo da sprječava neugodne mirise: zahvaljujući sifonu ugrađenom u predzid, sukladno normi mogu se jednostavno realizirati umivaonici kojima je moguće prići invalidskim kolicima (DIN 18040-1 Gradnja bez barijera – Dio 1: javno dostupne zgrade). Modul za umivaonik prikladan je za učvršćivanje na TECEprofil predzidni sustav ili za ugradnju u zidove od metalne ili drvene konstrukcije, kao predzidni ili kutni moduel te i za montažu kao pojedinačni blok.

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share