STEICO izolacija – OD SADA I U HRVATSKOJ

STEICO izolacija – OD SADA I U HRVATSKOJ

STEICO izolacija – OD SADA I U HRVATSKOJ

STEICO Group je najveći svjetski proizvođač organskih izolacijskih materijala i jedina tvrtka koja nudi integrirani sustav gradnje i izolacije.

STEICO nudi proizvode za ugradnju na krov, zidove i podove koji garantiraju udobnost, svakodnevno zdravlje i sigurnost. STEICO proizvodi proizvedeni su iz obnovljivih izvora, bez štetnih aditiva. Oni pomažu u smanjenju potrošnje energije i značajno doprinose trajno zdravoj životnoj sredini bez alergija.

Primjena za novogradnju i sanaciju
Ekološki izolacijski sustav STEICO nudi brojne pozitivne karakteristike, kao što su zaštita od vremenskih uvjeta, vrhunske izolacijske performanse i visoka fizička sigurnost zgrade. Brojni sustavi izolacija prilagođeni su širokoj paleti potreba STEICO klijenata – neovisno radi li se o renoviranju ili izgradnji novih objekata, STEICO nudi optimalne proizvode i najučinkovitija rješenja za svaku primjenu.

Izolacijski materijal od drvenih vlakana
Od fleksibilne izolacijske podloge preko nosećih ploča i krutih izolacijskih ploča od drvenih vlakana. Svi STEICO izolacijski materijali od drvenih vlakana nude odličnu izolaciju, i to ne samo zimi. Zahvaljujući relativno visokoj težini izolacije (velika gustoća), ovi materijali kreiraju odličnu zaštitu od topline u ljetnim mjesecima – pa su prostori zaštićeni od pregrijavanja tijekom ljeta. Osim toga, STEICO izolacijski materijali su posebno difuzno otvoreni i nude veliki apsorpcijski kapacitet, što uvelike doprinosi uravnoteženju unutarnje klime. Zahvaljujući inteligentnom upravljanju vlagom kod
STEICO izolacijskih materijala od drvenih vlakana spriječena je pojava kritične vlage, a konstrukcija ostaje trajno zaštićena i suha.

STRUČNJACI IZ STEICO-A ODGOVORILI SU NAM NA PAR PITANJA KOJA BI VAS MOGLA ZANIMATI

Da li se radi o novim proizvodima?
Kako bi se izbjegli nesporazumi, odmah moramo napomenuti – sve ovo je novost u Hrvatskoj. Naši proizvodi su odavno na EU tržištu i imamo preko 30 godina iskustva. Obrtnici i dizajneri su podržali naše proizvode, uz vrlo pozitivan i otvoren nastup. I brzo su shvatili prednosti.

Koje, na primjer?
Građevinska fizika je najbolji primjer – naši proizvodi su prvorazredni i sprječavaju strukturna oštećenja jer osiguravaju ‘disanje’ objekta. Univerzalna ploča je, primjerice, istovremeno lagana i jednostavna za rad. Osim toga, ploča može poslužiti kao zamjenski krov do 3 mjeseca. Bilo na vjetru, kiši, snijegu ili tuči. Ne morate više razvlačiti i pričvršćivati vodonepropusnu foliju, to je korak kojeg možete preskočiti. Ljeti ćete imati odličnu zaštitu od prevelike topline. Naši proizvodi su izdržljivi, dimenzijski stabilni i nude dobru zvučnu izolaciju.

Nedostaci?
U našim primjerima izračunte U-vrijednosti (vrijednost prolaza topline) možete vidjeti da postižemo još bolje vrijednosti od konkurencija, kombinirajući gornji i donji sloj naših ploča (iznad i ispod grede) – bolje vrijednosti nego što osigurava mineralna vuna ili EPS

 

više o proizvodima STEICO:
MAR Produkt d.o.o.
+ 385 (0)91 7982 024
+ 385 (0)91 9743 759
info(at)mar-produkt.com

Share