skyTech za ugodno potkrovlje

Ozaljska ulica 93, 10000 Zagreb
Gsm: +385 98 258 427
Tel: +385 1 65 36 093
Mail: novi-krovovi@ri.t-com.hr
info@polo-commerce.hr
www.polo-commerce.hr

Osim vizualne privlačnosti, jedan od najvažnijih faktora za ugodan boravak i rad u potkrovlju je kvalitetna toplinska izolacija.

 

No kako kvalitetno izolirati potkrovlje, a da se pri tome ne izgubi na prostoru?

Za renoviranje potkrovlja
skyTech je napredni toplinsko izolacijski sistem francuskog proizvođača Winco Tech. Svojom debljinom od svega 1 cm zamjenjuje 24 cm kamene vune. Pri tome, omogućava znatne uštede u prostoru tamo gdje je svaki centimetar bitan, kao što je slučaj kod renoviranja potkrovlja. skyTech je negoriva reflektirajuća izolacija kojom se mogu ostvariti uštede za više od 50% kod grijanja zimi i hlađenja ljeti. Osim kod renoviranja, može se koristiti i u novogradnji. Primjenjuje se kao toplinska i zvučna izolacija s unutrašnje strane na zidovima, stropovima i u podrumima, kod izoliranja krovišta s vanjske strane i unutrašnje strane, te kod ventiliranih fasada za sve vrste građevina.

Sanacija potkrovnog stana u Zagrebu
U svom zagrebačkom potkrovnom stanu koji je uređivala 80-tih godina prošlog stoljeća, vlasnica se susrela s klasičnim problemima dotrajalosti. Kod sanacije skinut je sav materijal i s unutarnje strane postavljen je skyTech. Vlasnica je zadovoljno izjavila: „Svi radovi kod adaptacije izvedeni su stručno tako da više nema puhanja i propuštanja kao prije, također manje se čuje buka izvana, računi su neusporedivo manji, a debljina skyTecha je svega 1 cm, tako da nisam izgubila na prostoru.“

Sanacija potkrovnog stana u Zagrebu

Apartmani za odmor Apart Residence Galant u Rovinju
Inače sam po struci građevinar, zidar i moram priznati da je ugradnja jako jednostavna i brza. Sistem je nešto skuplji u odnosu na druge sisteme izolacije, ali velika je ušteda vremena. Dugo sam proučavao skyTech i sad sam ga prvi puta isprobao baš na svom objektu. Imam pozitivna iskustva s brzinom ugradnje i očekivanim učincima izolacije tako da bih ga svakako preporučio investitorima.

Apartmani za odmor Apart Residence Galant u Rovinju

Adaptacija obiteljske kuće u Samoboru
Zbog uštede u prostoru i debljine krovne konstrukcije, skyTech je odličan izbor. skyTech sistem nam je prezentiran vrlo efikasno, dobili smo podršku od g. Polića u potpunosti, kao i backup prilikom montaže i ugradnje čime je pokazana profesionalnost u radu i poslovanju.“

Adaptacija obiteljske kuće u Samoboru