skyTech izolacijski sistem opravdao je povjerenje brojnih investitora privatnih kuća i poslovnih objekata ali i arhitekata. Kvalitetu ovog sistema prepoznali je i poznata obitelj vinara Katunar.

Zbog nagle promjene vremena s visokim vanjskim temperaturama boravak u većini zatvorenih prostora ne bi bio moguć bez klimatizacijskih uređaja. To je samo jedan od načina za rješavanje problema pregrijanih unutarnjih prostora ljeti. Za trajno rješenje bitna je kvalitetna i energetski učinkovita izolacija vanjske ovojnice objekta i krovišta. Među brojnim toplinsko-izolacijskim sustavima na tržištu, skyTech se ističe kao jedini izolacijski sistem debljine svega 1 cm, što zamjenjuje 24 cm kamene vune. Zbog debljine od samo 1 cm, njegova prednost je da kod izolacije s unutrašnje strane zidova i krova štedi značajno prostor.

skyTech za rekonstrukciju i nadogradnju
Ove prednosti prepoznala je i poznata obitelj vinara Katunar koji su koristili skyTech kod nagdogradnje i proširenja svog obiteljskog objekta u Vrbniku, na otoku Krku. Njihova butik vinarija ESTATE WINERY nalazi se na rubu vrbničkog polja, u kojoj se radi prerada grožđa kao i proizvodnja i odležavanje te buteljiranje vina. Razgovarali smo s gospodinom Katunarom koji je s nama podijelio svoja iskustva sa skyTech izolacijski sustavom: “skyTech sistem odabrali smo zbog preporuke jednog našeg prijatelja, g. Danona, koji ima izuzetno dobra iskustva s ovim sistemom na svom poslovnom objektu. Mi smo imali rekonstrukciju krovišta postojećeg objekta i na jednom dijelu smo izvršili nadogradnju potkrovlja za stan. Tako da je skyTech korišten kod sanacije i novogradnje. Iako je krovište dosta razvedeno nije bilo problema kod postavljanja. Što se tiče izolacijskih svojstava bitna je stvar što sa skyTech-om, za razliku od klasične izolacije, nema tkz. pomaka u fazi – nema situacije da je ljeti u večernjim satima toplije unutra nego vani. I naravno zbog male debljine sistema, uštedjeli smo na prostoru.”

Sastav skyTech folije – presjek(nema pomaka faze) 

Polo-commerce d.o.o.

Ozaljska ulica 93,
10000 Zagreb
Gsm: +385 98 258 427
Tel: +385 1 65 36 093
Mail: novi-krovovi@ri.t-com.hr
info@polo-commerce.hr

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share