Sanacija limenog krova – SIKA
Sikalastic 612 lluvia 01

Sanacija limenog krova – SIKA

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Sanacija limenog krova

 

Sikalastic 612 lluvia 01
Sikalastic 612 lluvia 01

Limeni krovovi danas su izuzetno popularni i veoma traženi, prije svega zbog vrlo male težine i jednostavnog postavljanja. U gradnji privatnih kuća najčešće se upotrebljava lim u obliku crijepa koji spaja moderni materijal i estetske vrijednosti. Za potrebe industrijskih postrojenja, hala i pogona, najčešće se koriste trapezni limovi.

SIKA - magazin Hausbau
SIKA – magazin Hausbau

Osnovne prednosti limenih pokrova su smanjenje opterećenja na krovne konstrukcije, dug vijek trajanja, jednostavnost ugradnje i montaže, izrađuju se po mjeri i imaju vrlo niske troškove održavanja. Međutim, i kod limenih krovova može se desiti potreba za sanacijom, a Sika pruža kompletan asortiman proizvoda koji će pomoći pri njihovim popravcima.

SIKA - magazin Hausbau
SIKA – magazin Hausbau

Sikalastic®-601 BC je visokoelastična, vodonepropusna, poliuretanska, bešavna tekuća membrana koja se koristi kao temeljni premaz u SikaRoof MTC sustavima.
Sikalastic®-621 TC je visokoelastična, vodonepropusna, poliuretanska, bešavna tekuća membrana s izvrsnim svojstvom premošćivanja pukotina za hidroizolaciju krova. Zadržava svojstva i pri vrlo niskim temperaturama.
Sikalastic®-612 je jednokomponentna, poliuretanska, tekuća hidroizolacijska membrana.
Sikalastic®-618 je jednokomponentna, hladno primjenjiva, vlagom aktivirana poliuretanska membrana. Kada stvrdne formira bešavnu, trajnu i na atmosferilije otpornu hidroizolaciju za izložene krovne površine.
Sika Reemat Standard je staklena mrežica za armiranje za sustave izloženih krovova.

Saznajte više na linku: SIKA

Share