Sa skyTechom ZA NOVE STANDARDE GRADNJE

Novi propisi za izvođenje svih stambenih objekata nalažu građenje po standardu zgrada gotovo nulte energije. U najavi je i objava poziva za sufinanciranje energetske obnove privatnih kuća. U oba slučaja skyTech sistem toplinske izolacije ispunjava zahtjeve

skyTech je napredni izolacijski sistem debljine svega 1 cm, a pokazao se kao izvrstan materijal za toplinsku izolaciju obiteljskih kuća u renovaciji ili novogradnji, poslovnih prostora i turističkih objekata. Mnogobrojni zadovoljni investitori i vlasnici kuća svjedoče njegovoj uspješnoj primjeni.
Jedna od zadovoljnih korisnica je i ravnateljica jedne zagrebačke gimnazije koja je za rekonstrukciju potkrovlja i krovišta svoje obiteljske kuće izabrala skyTech. U kratkom intervjuu iznosimo njezine dojmove.

Predstavite nam ukratko vašu obiteljsku kuću i zbog čega se pokazala potreba za rekonstrukcijom?
Naša obiteljska kuća ima podrum, prizemlje i kat s potkrovljem. Površina prizemlja i kata je oko 180 m2. Radi se o klasičnoj obiteljskoj kući na kojoj smo 1996. godine također imali rekonstrukciju. Tada smo za krovni pokrov odabrali šindru, ispod smo stavili staklenu vunu i zatvorili s knauf pločama. S vremenom je šindra propala, te se pokazala potreba za ponovnom rekonstrukcijom zbog loših uvjeta u potkrovlju, pogotovo ljeti kad su se razvijale visoke temperature u prostoru. Odlučili smo se za skyTech i zbog svojstva male debljine čime gubimo manje prostora.

Koja su iskustva boravka u potkrovlju nakon rekonstrukcije krovišta i postavljanja skyTech folije?
Mi smo se preporodili postavljanjem skyTecha. Nama su se računi za grijanje zimi doslovno prepolovili tj. sveukupan iznos računa plina na godišnjoj razini smanjio nam se za 50%. Zimi je ugodno, a velika je razlika i ljeti u odnosu na ranije. Boravak je puno ugodniji, nema potrebe za klima uređajem, puno ugodnije spavamo u potkrovlju tako da pozitivna efekt skyTecha itekako osjećamo. Kroz naše pozitivno iskustvo svakako bismo preporučili skyTech.

polo commerce

Ozaljska ulica 93,
10000 Zagreb
Gsm: +385 98 258 427
Tel: +385 1 65 36 093
Mail: novi-krovovi@ri.t-com.hr
info@polo-commerce.hr
www.polo-commerce.hr

posjetite našu web stranicu

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share