Renoviraš jednom, štediš doživotno!

Renoviranje stana ili obiteljske kuće je jednokratno ulaganje koje će se vraćati u kućni budžet sa svakom novom uštedom na mjesečnim režijama!

ROCKWOOL proizvodi obuhvaćaju toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju koju je podjeljena s obzirom na primjenu na segmente:
• ravni krovovi
• kosi krovovi i potkrovlja
• podovi i pregradni zidovi
• kontaktne i ventilirane fasade
• industrijske i tehničke izolacije
• zaštita konstrukcije zgrade od požara

U današnjim vremenima, renovacija kuće ili stana sa svim troškovima koje iziskuje možda zvuči kao utopijska ideja, ali ona je prije svega nužnost s kojom se vlasnici nekretnina kad-tad moraju suočiti. Na žalost uslijed nedavnog potresa mnogi koji su možda tek razmišljali o renovaciji prinuđeni su krenuti s izvođenjem sanacije i renovacije svog obiteljskog objekta. Bez obzira radi li se o renovaciji objekta zbog elementarne nepogode ili zbog potrebe energetske obnove, renovacija će donijeti novu vrijednost objektu i uštede vlasnicima na računima za grijanje i hlađenje. Uskoro se raspisuje i natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća na kojem ćete putem državnih poticaja moći osigurati čak 60-80% sredstava potrebnih za renovaciju svoje nekretnine. Sad već ideja o renovaciji više ne zvuči tako utopijski, zar ne?

Renovacija počinje izolacijom!
Izolacija bi trebala biti ključna faza svake ozbiljne renovacije. Kvalitetnom izolacijom osiguravamo značajnu uštedu energije, ali i povećavamo kvalitetu života svih ukućana. Kamena vuna proizvedena je od prirodnog i ekološki prihvatljivog materijala, a prednosti koje pruža teško su nadmašive. Ona osigurava ugodnu temperaturu u unutrašnjosti tijekom cijele godine pa ćete se u vlastitom životnom prostoru uvijek osjećati dobro: zimi ćete uživati u toplini, a ljeti će vaš dom uvijek biti prava oaza svježine. Slobodno pojačajte zvuk i uživajte u svojoj omiljenoj glazbi. Kamena vuna pruža takvu zvučnu izolaciju da vas u zajedničkim druženjima neće ometati vanjska buka niti ćete svojim obiteljskim okupljanjima, rođendanskim zabavama ili nezaboravnim tulumima uz glazbu i ples iskušavati strpljenje svojih susjeda. Recite zbogom vlazi i plijesni te tako produžite životni vijek svojoj nekretnini, ali i poboljšajte opću zdravstvenu sliku u svom kućanstvu. Nimalo nebitno, kamena vuna štiti nas od požara jer je otporna na temperature čak i iznad 1000 ºC, a sav materijal se u potpunosti može reciklirati. Izolacija od ROCKWOOL kamene vune jednokratno je ulaganje, a vrhunske performanse zadržava još desetljećima. Zamislite samo koliko to ugode i uštede znači za vaše kućanstvo.

Najisplativije ulaganje u dom
Ako želite stvoriti ugodniji unutarnji prostor, poboljšati izgled vašeg doma i povećati njegovu prodajnu vrijednost, renovacija je optimalno rješenje, a početno ulaganje vraća se u kućnu blagajnu trajnim uštedama. Svaka renovacija je priča za sebe, no ovisno o veličini vaše nekretnine i njezinom trenutnom stanju, svakog mjeseca možete štedjeti više od 50% iznosa vaših mjesečnih režija. Renovacijom danas, oblikujete bolje sutra!

ROCKWOOL

www.rockwool.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA