REHAU – Kaleido color

REHAU d.o.o.
Samoborska cesta 294, HR-10090 Zagreb
+385 1 3444 755
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

REHAU d.o.o.
Samoborska cesta 294, HR-10090 Zagreb

+385 1 3444 755
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

Zahvaljujući širokoj paleti boja i dezena tvrtke REHAU, PVC prozore moguće je uklopiti u svaki stil i prilagoditi individualnom dizajnu

Neovisno radi li se o modernom prostoru, stilu ladanjske kuće ili šarmantnom shabby chic uređenju, odabirom stila, prostoru dajemo osobni pečat. Na izgled i stil zgrade osim fasade utjecaj ima i odabir prozora i vrata. KALEIDO COLOR tehnologija tvrtke REHAU nudi veliki izbor boja i dezena, tako da u svom domu možete potpuno jednostavno realizirati aktualne dizajnerske trendove ili bezvremenske stilove.

Varljivo stvarni izgled i osjećaj drveta
KALEIDO WOODEC tvrtke REHAU nudi rješenje kako PVC prozoru dati izgled drveta. Matirana površina KALEIDO WOODEC sa svijetlom, uvjerljivom drvenom strukturom temelji se na skandinavskim trendovima življenja i dostupna je u 4 varijante: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete, Sheffield Oak alpine i Turner Oak toffee. KALEIDO WOODEC ne samo da lijepo izgleda, već na dodir pruža stvaran osjećaj drveta. Bit ćete iznenađeni koliko je teško razlikovati moderne PVC prozore od klasičnih drvenih prozora.

Ovisno o želji i ukusu, KALEIDO WOODEC možete odabrati s unutarnje, vanjske ili obje strane prozora – a možete se poigrati i različitim površinama. Na primjer, aluminijsku oblogu KALEIDO COVER možete staviti na vanjsku, a KALEIDO WOODEC na unutarnju stranu prozora.

Na taj način optimalno ćete iskoristiti sve prednosti: energetski učinkovito i jednostavno za održavanje uz varljivo stvarni izgled i osjećaj drveta u kombinaciji s premium izgledom aluminija.

Klasično i otmjeno: savršeni izgled aluminija
Aluminijske obloge KALEIDO COVER spajaju prednosti modernih PVC prozora s plemenitim izgledom aluminijskih profila. Obloga čvrsto prianja i savršeno se prilagođava svakom obliku profila. Površina obloge može biti lakirana, plastificirana ili eloksirana u više od 170 RAL boja, a istovremeno je čvrsta i otporna na vremenske uvjete.

Posebni akcenti s drvenim, metalik i univerzalnim dekorima
Uz KALEIDO FOIL moguće su brušene, zrnate ili glatke površine, klasične drvene strukture ili moderan izgled aluminija. Kaširane dekorativne folije tvrtke REHAU ispunjavaju sve želje, a mogu se postaviti na unutarnju i/ili vanjsku stranu prozora.

Potpuna raznolikost boja lakiranjem
Uz KALEIDO PAINT prozori mogu biti lakirani u boji potpuno u skladu s vašim idejama. Lak koji se nanosi daje prozoru posebnu završnu obradu sa sjajnom ili mat površinom. Paleta boja stalno se nadopunjuje – primjerice strukturnim lakovima kojima se dodaju posebne mat ili zrnate čestice za jedinstvenu optiku. Zahvaljujući velikom izboru tonova, prozori i vrata mogu se prilagoditi bojama postojećih elemenata. Više informacija potražite na: https://www.rehau.com/hr hr/prozori

Višegodišnje iskustvo
Kada je u pitanju boja, REHAU ima višegodišnje iskustvo i stručnost u istraživanju i razvoju. Sve boje su otporne na UV zrake, jednostavne za održavanje, otporne na ogrebotine i posebno otporne na vremenske prilike.

REHAU d.o.o.
Samoborska cesta 294, HR-10090 Zagreb
+385 1 3444 755
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

Hausbau br.132

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.132 (srpanj/kolovoz 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br. 132

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.132 (srpanj/ kolovoz 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku