REHAU – KALEIDO COLOR svijet boja

REHAU d.o.o.
Samoborska cesta 294, HR-10090 Zagreb
Tel:+385 1 3444 755
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

REHAU d.o.o.
Samoborska cesta 294, HR-10090 Zagreb
Tel:+385 1 3444 755
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

Neovisno radi li se o modernom prostoru, stilu ladanjske kuće ili šarmantnom shabby chic uređenju, odabirom stila, prostoru dajemo osobni pečat. Na izgled i stil zgrade osim fasade utjecaj ima i odabir prozora i vrata.

Zahvaljujući širokoj paleti boja i dezena tvrtke REHAU, PVC prozore moguće je uklopiti u svaki stil i prilagoditi individualnom dizajnu. KALEIDO COLOR tehnologija tvrtke REHAU nudi veliki izbor boja i dezena, tako da u  svom domu možete potpuno jednostavno realizirati aktualne dizajnerske trendove ili bezvremenske stilove.

Varljivo stvarni izgled i osjećaj drveta
S KALEIDO WOODEC, REHAU ima rješenje kako PVC prozoru dati izgled drveta. Matirana površina KALEIDO WOODEC sa svijetlom, uvjerljivom drvenom strukturom temelji se na skandinavskim trendovima življenja i dostupna je u 4 varijante: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete, Sheffield Oak alpine i Turner Oak toffee. KALEIDO WOODEC ne samo da lijepo izgleda, već na dodir pruža stvaran osjećaj drveta. Ovisno o želji i ukusu, KALEIDO WOODEC možete odabrati sa unutarnje, vanjske ili obje strane prozora – a možete se poigrati i različitim površinama. Na primjer, aluminijsku oblogu KALEIDO COVER možete staviti na vanjsku, a KALEIDO WOODEC na unutarnju stranu prozora. Na taj način optimalno ćete iskoristiti sve prednosti: energetski učinkovito i jednostavno za održavanje uz varljivo stvarni izgled i osjećaj drveta u kombinaciji s premium izgledom aluminija.

Klasično i otmjeno: savršeni izgled aluminija

Aluminijske obloge KALEIDO COVER spajaju prednosti modernih PVC prozora s plemenitim izgledom aluminijskih profila. Obloga čvrsto prianja i savršeno se prilagođava svakom obliku profila. Površina obloge može biti lakirana, plastificirana ili eloksirana u više od 170 RAL boja, a istovremeno je čvrsta i otporna na vremenske uvjete.

Posebni akcenti s drvenim, metalik i univerzalnim dekorima

Uz KALEIDO FOIL moguće su brušene, zrnate ili glatke površine, klasične drvene strukture ili moderan izgled aluminija. Kaširane dekorativne folije tvrtke REHAU ispunjavaju sve želje, a mogu se postaviti na unutarnju i/ili vanjsku stranu prozora.

Potpuna raznolikost boja lakiranjem

Uz KALEIDO PAINT prozori mogu biti lakirani u boji potpuno u skladu s vašim idejama. Lak koji se nanosi daje prozoru posebnu završnu obradu sa sjajnom ili mat površinom. Paleta boja stalno se nadopunjuje – primjerice strukturnim lakovima kojima se dodaju posebne mat ili zrnate čestice za jedinstvenu optiku. Zahvaljujući velikom izboru tonova, prozori i vrata mogu se prilagoditi bojama postojećih elemenata.

Višegodišnje iskustvo

Kada je u pitanju boja, REHAU ima višegodišnje iskustvo i stručnost u istraživanju i razvoju. Sve boje su otporne na UV zrake, jednostavne za održavanje, otporne na ogrebotine i posebno otporne na vremenske prilike.

Više informacija potražite na: https://www.rehau.com/hr hr/prozori

REHAU d.o.o.
Samoborska cesta 294, HR-10090 Zagreb
Tel:+385 1 3444 755
zagreb@rehau.com
www.rehau.hr

Hausbau br.126

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.125 (srpanj/kolovoz 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.126

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.126 (srpanj/kolovoz 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku