Prozori za DOM IZ SNOVA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Gradite svoj budući dom i svjesni ste da odabirom idealnih prozora kvaliteta života može znatno porasti.

Razmišljate o velikim prozorima koji pružaju elegantan i moderan dojam? Upravo to ćete pronaći u prozorskom profilu Elegant, koji je donio revoluciju na tržištu PVC stolarije.

Danas su veliki prozori sve češći odabir prilikom gradnje stambenog prostora jer osim svog modernog izgleda, u vaš dom propuštaju jako puno prirodne svjetlosti. Ako razmišljate o elegantnim i minimalističkim prozorima, Elegant tvrtke Deceuninck
nudi vam upravo to. Bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji, prozori će se uklopiti u svaki stil gradnje, a svojstva su mu jedinstvena i predstavljaju revoluciju na tržištu PVC stolarije. Zašto revoluciju? Elegant prozori ne pristaju na kompromise, jer svojim besprijekornim minimalističkim dizajnom i izvanrednim izgledom aluminija istovremeno zadržavaju sva svojstva PVC prozora nudeći vrhunsku vrijednost toplinske izolacije.

Moderan dizajn bez kompromisa

Iza elegantnog izgleda krije se nadmoćna tehnika i funkcionalnost koja očarava u svakom pogledu – bilo da je riječ o toplinskoj zaštiti, zaštiti od buke, održivosti ili sigurnosti. Prozorski sustav profila Elegant pruža izvrsnu otpornost na zračna strujanja, vodu i vjetar, tako da se u željenom komforu može uživati bez obzira na godišnje doba. Uz vrhunsku vrijednost izolacije prozorskog okvira i mogućnost ugradnje izuzetno debelih stakala, s profilom Elegant se lako i jednostavno može realizirati standard za pasivne kuće, ali i dodatno pridonijeti danas toliko potrebnoj zaštiti od buke. Savjest će vam zasigurno biti još mirnija uz činjenicu da stabilna čelična jezgra u profilu dodatno povećava sigurnost u području protuprovalne zaštite.

Rješenja za svačiji ukus i stil

Nova definicija prozorskog profila ne očituje se samo kombinacijom minimalističkog izgleda i vrhunskih izolacijskih svojstava, već i sa svakom pojedinom modernom nijansom koju program boja predviđa za ovaj futuristički prozor. Naime, dostupnost raznih izvedbi prozorskih profila uz bogat asortiman od 50 boja omogućuje idealna rješenja za uistinu svačiji ukus i svaki stil gradnje – moderan, minimalistički, urbani, klasičan ili rustikalni. Savršenu boju možete pronaći unutar četiri kategorije – prirodno i obojano drvo, folije s glatkom površinom i metalik izvedbe. Ekološki prihvatljiva rješenja u gradnji predstavljaju uvjet bez kojeg danas nije moguće zamisliti življenje u skladu s očuvanjem prirodnih resursa. Elegant ide u korak s održivošću, jer ovaj futuristički prozor ima jezgru od recikliranog PVC-a i u potpunosti se može reciklirati.

Elegant predstavlja vizualno impresivno prozorsko rješenje koje uz vrhunsku toplinsku izolaciju odgovara svim suvremenim zahtjevima održivosti.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA