Prozori Elegant pristaju u svaki dom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Inoutic d.o.o.
Industrijska ulica 3
10370 Dugo Selo, Hrvatska
Tel. +385 1 2781 350
info@deceuninck.hr
www.deceuninck.hr

Prozorski profil Elegant tvrtke Deceuninck objedinjuje elegantan izgled i vrhunske toplinske kvalitete PVC prozora. Svojim minimalističkim dizajnom ističe se na tržištu PVC prozorskih profila, a idealno se uklapa u različite stilove gradnje.

Danas su veliki prozori sve češći odabir prilikom gradnje stambenog prostora jer osim što lijepo izgledaju, propuštaju dovoljno svjetlosti u samu unutrašnjost prostora. U prozoru Elegant pronaći ćete sve to i još više. Prozorski profil Elegant tvrtke Deceuninck pristaje uz različite stilove gradnje, a vrijedi spomenuti da su mu svojstva jedinstvena.

Elegant je prozorski profil izrađen na jedinstvenoj modularnoj platformi iCOR, koja omogućuje međusobno kombiniranje različitih izvedbi krila i okvira. Time platforma iCOR kupcima tvrtke Deceuninck nudi do sada neviđenu mogućnost izmjene najrazličitijih kombinacija profila, uz istovremeno značajno smanjenje kompleksnosti skladištenja i proizvodnje.

Također, poželjno je da prozori pridonose uštedi energije. Tijekom hladnijeg vremena dolazi do hladnog strujanja zraka u neposrednoj blizini prozora pa se zbog toga pojačava grijanje više nego što je potrebno. Zato je jako važno da prozori pružaju izvrsnu toplinsku izolaciju, a upravo to ćete pronaći u prozoru Elegant. Poznato je da PVC stolarija prednjači u pogledu izolacije, a isto tako, PVC prozori su održiviji, štede energiju i štite okoliš

Ekološki materijali postali standard u proizvodnji
Pojavom Deceuninckove platforme Elegant i njenih najmodernijih rješenja, PVC stolarija postaje najpraktičnija opcija koja odgovara svim suvremenim zahtjevima dizajna. Uz izuzetno moderan i elegantan izgled, Elegant objedinjuje minimalizam, vrhunske izolacijske vrijednosti i ono najvažnije – održivost. Elegant predstavlja perjanicu Deceuninckove ponude. On se u potpunosti može reciklirati, a to je postao standard ove tvrtke.

Taj nagrađivani prozorski profil dobio je već nekoliko priznanja za visoku kvalitetu dizajna. Sa svim svojim svojstvima sa sigurnošću možemo reći da predstavlja skok u budućnost prozorskih profila. Elegant kombinira toplinsku izolaciju s uskim dizajnom. Osim što predstavlja najuži PVC profil na tržištu, možete ga odabrati u čak 50 boja – u skladu sa svim individualnim željama i stilovima gradnje. Tako da sa sigurnošću možete odabrati prozor za baš svačiji ukus. Savršenu boju možete pronaći u četiri kategorije – prirodno i obojano drvo, puni tonovi i metalik izvedbe.

U Deceunincku su s razlogom stavili naglasak na ekološki prihvatljive i održive proizvode. Plastika i okoliš globalne su teme kojima se pridaje sve veća pozornost i stoga je važno našoj planeti osigurati sigurnu budućnost.