PROZORI Deceuninckov Elegant

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Inoutic d.o.o.
Industrijska ulica 3
10370 Dugo Selo, Hrvatska
Tel. +385 1 2781 350
info@deceuninck.hr
www.deceuninck.hr

Jako puno vremena provodimo unutar svoja četiri zida i zato je važno da si osiguramo dovoljno prirodne svjetlosti u vlastitom domu. Odabirom idealnih prozora, kvaliteta života nam može znatno porasti.

Minimalistički dizajn za obilje svjetlosti
Danas su veliki prozori sve češći odabir prilikom gradnje stambenog prostora jer osim što lijepo izgledaju, propuštaju dovoljno svjetlosti u samu unutrašnjost prostora. Sustav prozorskih profila Elegant tvrtke Deceuninck idealno će se uklopiti i u najrazličitije građevinske stilove, a svojstva su mu jedinstvena. Unatoč njegovom uskom i minimalističkom dizajnu, Elegant nudi izrazito visoku toplinsku izolaciju, a posebno je održiv zahvaljujući ekološki prihvatljivom materijalu EcoPowerCore u jezgri samog profila koji se može reciklirati.

Profili Elegant – idealno rješenje za vaš dom
Prednosti Deceuninck profila nisu samo u korištenoj tehnologiji. S obzirom na to da u Deceunincku dobro razumiju potrebu za udobnošću koju nudi PVC stolarija, ali i potrebu za vrhunskom estetikom, Elegant profili dizajnirani su da zadovolje oba kriterija. Analizom zahtjeva kupaca, u Deceunincku su definirali tri glavna stila gradnje. Za svaki od njih, uskladili su teksture i boje s određenim građevinskim materijalima. S Elegant profilima imat ćete puno prirodnog svjetla u svom domu. Zahvaljujući tankim profilima, Elegant prozori nude veliku površinu istih dimenzija panela.

Profil Elegant dostupan je u čak 50 boja
Posljednje, ali ne i najmanje važno – profili Elegant ističu se svojom bojom i teksturom. S linijom Elegant, napuštamo klasično područje PVC prozora i ulazimo u područje profinjenog dizajna. Elegant možete birati u asortimanu folija od čak 50 boja za svačiji stil i ukus, a savršenu boju možete pronaći unutar četiri kategorije – prirodno i obojeno drvo, folije s glatkom površinom i metalik izvedbe.

DECEUNINCK PROFILI USKLAĐENI SU S TRI OSNOVNA STILA GRAĐENJA
Urbani stil
– dominiraju profili jakih boja, u sivim nijansama pogodnim za urbano-industrijsko okruženje.
Moderni stil – profili se ističu minimalističkim dizajnom s profinjenim metalik tonovima i teksturama koji odgovaraju najsuvremenijim dizajnerskim zahtjevima.
Rustikalni stil – podržavaju profili dostupni u teksturi prirodnog drveta u toplim tonovima. Savršeno se uklapaju s rustikalnim karakterom kuće i uključuju boje specifične za tradicionalni stil gradnje.

Održivost i recikliranje
Malo koja tvrtka se može pohvaliti zapanjujućim rezultatima u pogledu zaštite okoliša. Deceuninck, ne samo da je inovativan na tom području, već je i lider u ekološkoj osviještenosti. Deceuninck proizvodi su ekološki prihvatljivi, mogu se reciklirati do 100%, dugotrajni su, a istovremeno povećavaju udobnost domova i osiguravaju izolaciju, sigurnost, akustiku i kvalitetu zraka. Izgradnja održivog doma nije samo slogan, već i poziv kupcima koji imaju iste vrijednosti.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share