PPS Galeković – Za prirodan i topao interijer

PPS Galeković
Mraclin, Braće Radića 199a
10410 Velika Gorica, Hrvatska
+385 1 6268 460
+385 1 6268 260
prodaja@pps-galekovic.hr
www.pps-galekovic.hr

PPS Galeković
Mraclin, Braće Radića 199a
10410 Velika Gorica, Hrvatska
+385 1 6268 460
+385 1 6268 260
prodaja@pps-galekovic.hr
www.pps-galekovic.hr

Čovjek tijekom života u prosjeku napravi više od 200 000 000 koraka, priuštite svojim koracima najbolju podlogu. PPS Galeković, istaknuta tvrtka u hrvatskoj drvnoj industriji, poznata je po vrhunskim masivnim podovima i parketima.

S obiteljskom tradicijom koja seže do 1956. godine, svoju uspješnu priču započinje kao mala radnja za izradu namještaja i stolarije. Tvrtka danas godišnje proizvede preko 750.000 kvadratnih metara podova i parketa u proizvodnim pogonima smještenim u Mraclinu i Majuru.

Parket od drveta s FSC certifikatom
Posvećenost tvrtke drvetu kao prirodnom i ekološki kvalitetnom materijalu odražava se i kroz certifikat kvalitete i sigurnosti Real wood te FSC certifikat odgovornog gospodarenja šumama. FSC, u svijetu prepoznat kao međunarodni standard, jasno ukazuje na visoku ekološku svijest prilikom gospodarenja drvnim proizvodima, ali i naglašava nužnost da se cijela industrija vodi njenim temeljnim načelima upravo zbog dugoročnosti i zaštite prirode.

Naglasak na domaćim vrstama drveta
Veliki naglasak u proizvodnji stavljen je upravo na domaće vrste drva, prvenstveno hrast pa jasen, a u izradi je moguće i odabrati drva poput bukve, graba, trešnje, bagrema, javora te raznih egzotičnih vrsta. PPS Galeković u svom proizvodnom programu posebno ističe dvije vrste parketa, Chevron i Riblju kost. Chevron parket, poznatiji pod nazivom francuski vez, posljednjih je godina jedan od najpopularnijih načina slaganja parketa dok je Riblja kost zbog svog specifičnog načina slaganja zaslužna što svaki dom čini impresivnim. Obje vrste moguće je odabrati bez površinske zaštite ili završno obrađene u svim finišima i bojama.

Masivne drvene ploče za široku primjenu
Osim već spomenutih standardnih proizvoda, novinu čine masivne lijepljene drvene ploče u raznim varijantama, poput fix duo lamela, dužinski – širinski lijepljene ploče, troslojne ploče za gazišta, širinski lijepljene ploče s padajućom lamelom, većinom od hrasta i u opciji od jasena. Moguće ih je koristiti u različite svrhe, uključujući izradu stepenica, luksuznih stolova, udobnih stolica, elegantnih ormara i drugog namještaja.
Posebno su atraktivne kao izbor prilikom izrade personaliziranih rješenja. U proizvodnji se za njihovu izradu koristi samo visokokvalitetno hrastovo drvo, poznato po svojoj čvrstoći i dugovječnosti. Vrhunskim, kvalitetnim i prirodnim materijalom – drvom, PPS Galeković stvara prirodan i topao ambijent u životnom prostoru.

Unutar širokog asortimana proizvoda, od gotovih parketa i podova (masivni i višeslojni parketi), peleta/ briketa, fasadnih obloga do deckinga, dodatnu vrijednost stvara i mogućnost termičke obrade drva.

PPS Galeković
Mraclin, Braće Radića 199a
10410 Velika Gorica, Hrvatska
+385 1 6268 460
+385 1 6268 260
prodaja@pps-galekovic.hr
www.pps-galekovic.hr

Hausbau br. 133

Članak objavljen u magazinu Hausbau br. 133 (rujan/listopad 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br. 133

Članak objavljen u magazinu Hausbau br. 133 (rujan/ listopad 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku