Panasonica-a i Systemair-a za integralna HVAC&R rješenja

Panasonica-a i Systemair-a za integralna HVAC&R rješenja

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Partnerstvo Panasonica-a i Systemair-a za integralna HVAC&R rješenja

Panasonic Corporation, svjetski lider u razvoju proizvoda u segmentu HVAC & R (grijanje, ventilacija, klimatizacija i rashlađivanje), zajedno sa Systemair-om, globalnim stručnjakom za ventilaciju i tehnologiju primijenjene klimatizacije, objavljuje strateško partnerstvo za razvoj integriranih i održivih rješenja za komercijalni i stambeni sektor.

NOVA INTEGRIRANA RJEŠENJA
Panasonic / Systemair suradnja će iskoristiti postojeću tehnologiju i stručnost obiju strana, postavljajući nove trendove unutar europskog HVAC & R tržišta. U prvoj fazi Panasonic će predstaviti visokoučinkovitu i ekološki prihvatljivu novu seriju toplinskih crpki za grijanje i hlađenje, s inovativnom Systemair-ovom tehnologijom reverzibilnog rashladnog sustava. Ova nova integrirana rješenja su potpuno prilagodljiva i mogu se izraditi po narudžbi kako bi se izradila prilagođena rješenja za određene projekte (uključujući i lagani komercijalni sektor) i zadovoljili zahtjevi kupaca.

PONAJBOLJE OD OBA PROIZVOĐAČA
Systemair i Panasonic također blisko surađuju na razvoju tehnologija i značajki koje treba ugraditi u primijenjenu tehnologiju hlađenja kod toplinskih pumpi. Cilj je stvoriti još učinkovitije, ekološki prihvatljive rashladne / toplinske pumpe koje će biti predvodnici na europskom tržištu. Proizvodi će biti dodatno unaprijeđeni korištenjem pametnog sučelja Smart Cloud za praktično daljinsko upravljanje.Nadalje, obje će strane neprimjetno integrirati Systemairovu vrhunsku profesionalnu ventilaciju unutarnje kvalitete zraka (IAQ) s Panasonicovim naprednim stambenim i komercijalnim toplinskim pumpama, tehnologijom upravljanja i povezivanjem. Usvajanjem sveobuhvatnog i suradničkog pristupa, dvije će tvrtke stvoriti novu i snažnu vrijednosnu podlogu kako bi zadovoljili sve veće zahtjeve kupaca u segmentu HVAC & R, u stambenom i komercijalnom sektoru.

“To vidimo kao veliku sinergijsku priliku za razvoj, isporuku i zadovoljavanje viših razina ekoloških zahtjeva naših kupaca, uz pružanje dugoročnih poslovnih perspektiva diljem rastućeg europskog tržišta. Izuzetan asortiman i bogato iskustvo Systemair-a u industriji HVAC & R i ventilacije dobro se slaže s našom predanošću pružanju kupcima iznimne vrijednosti, značajki i kvalitete proizvoda. “Rekao je Toshiyuki Takagi, izvršni direktor Panasonic Corporation i predsjednik Panasonic klima uređaja.
“Vrlo smo uzbuđeni zbog ovog partnerstva i nove prilike koja će stvoriti nova inovativna i besprijekorna rješenja. Zajedno nastojimo poboljšati operacije izgradnje, optimizirati energetsku učinkovitost, smanjiti emisiju ugljika i smanjiti troškove energije. Kroz ovo partnerstvo moći ćemo ponuditi poboljšana rješenja koja će imati vodeću ulogu u razvoju zgrada budućnosti, ”rekao je Roland Kasper, izvršni direktor Systemair-a.

Share