Panasonic – nanoe™X tehnologijaPanasonic –

Etherea proizvodi iz palete Panasonic Heating & Cooling Solutions predstavljaju pametno rješenje ukoliko želite čišći i zdraviji dom s tehnologijom suvremenog dizajna.

Etherea postiže najviši razred energetske učinkovitosti A+++ tijekom grijanja i hlađenja, osiguravajući najvišu razinu komfora. Tehnologija zrak-zrak nudi energetski vrlo efikasno rješenja i osigurava optimalno korištenje tijekom cijele godine. Najnoviji uređaji uz to imaju i napredne pametne kontrole te glasovnog asistenta. Korištenje Panasonic Comfort Cloud aplikacije, koja je posebno osmišljena za jednostavno upravljanje svim funkcijama sustava preko pametnog uređaja, osigurava prednosti poput udaljenog pristupa grijanju i hlađenju, mogućnost aktiviranja nanoe™X tehnologije u bilo kojem trenutku, analizu korištenja energije i još mnogo toga. Pomoću Comfort Cloud aplikacije, Etherea uređaji se mogu spojiti na neke od vodećih glasovnih pomoćnika na tržištu, kako bi dodatno optimizirali grijanje i klimatizaciju bez potrebe za fizičkim radom.

nanoe™X tehnologija s hidroksilnim radikalima
Već dobro poznata Panasonicova nanoe™X tehnologija ne zahtjeva održavanje, i poboljšana je s hidroksilnim radikalima koje osigurava nanoe™X Generator Mark 2. Što su hidroksilni radikali? U prirodi se hidroksilni radikali mogu pronaći u izobilju, a mogu inhibirati zagađivače, viruse i bakterije za čišćenje i uklanjanje mirisa. Panasonicovi uređaji proizvode dvostruko veću količinu hidroksilnih radikala (poznatih i kao OH radikali) – do 9,6 bilijuna u sekundi. Tehnologija nanoe™ X može unijeti ove nevjerojatne prednosti u zatvorene prostore, tako da tvrde površine, mekani namještaj i zatvorena okruženja postanu čišći i ugodniji. nanoe™X funkcionira neovisno o grijanju i hlađenju kad je uređaj namješten na ventilaciju, unaprjeđujući zaštitu vašeg doma 24 sata dnevno, 7 dana tjedno.

Dokazano učinkovita tehnologija u inhibiranju korona virusa
Prva u Europi, globalna istraživačka tvrtka Texcell je certificirala inhibitorni efekt koji klima-uređaji s nanoe™ X tehnologijom (jedinica koja je korištena u prethodnim modelima: Etherea CS-Z25VKEW koja generira do 4,8 nilijardi hidroksilnih radikala u sekundi) imaju na nove korona viruse (SARS-CoV-2). Texcell je sad potvrdio da nanoe™ X učinkovito inhibira 91.4% novih korona virusa u prostoru od 6.7m3 tijekom 8 sati korištenja klima-uređaja s nanoe™ X tehnologijom. Testiranje je provedeno u kontroliranim laboratorijskim uvjetima i nije namijenjeno procjeni efikasnosti u nekontroliranim uvjetima. Test report: 1140-01 C3.

Hausbau br.128

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.128 (studeni / prosinac 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.128

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.128 (studeni / prosinac 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku