Užurbani način života, stres i svakodnevnica ne ostavljaju nam uvijek puno vremena za opuštanje, brigu o pravilnoj prehrani i zdravlju. Tu je i intimna higijena za koju su nam potrebni mir, udobnost , opuštenost i da je sve pod kontrolom. TECEone je proizvod koji nudi upravo sve to, uz jednostavno, brzo i ekonomično korištenje. O čemu se radi?

WC školjka s funkcijom bidea?
Radi se o WC školjci s bideom koja se istovremeno koristi za obavljanje nužde ali i za održavanje higijene intimnog područja. Iako na prvi pogled možda izaziva nedoumice, ovaj proizvod je dobro poznat i prihvaćen već dugi niz godina širom Europe ali i u svijetu. Mnogi će prvo pomisliti kako je moguće da se jedan proizvod koristi za tako dvije potpuno oprečne radnje i koliko je to higijenski. Svako pitanje je na mjestu i zato ćemo pojasniti funkcioniranje TECEone, WC školjke s funkcijom bidea.

Bez struje, jednostavno korištenje i održavanje
Na TECEone WC školjci s funkcijom bidea, s lijeve i desne strane nalazi se po jedan gumb. Nakon obavljanja nužde, pomoću lijevog okretnog gumba namješta se ugodna temperaturu vode za pranje do 38 ˚C, brzo i precizno. Desni okretni gumb preciznu kontrolira količinu vode do 5 L u minuti. Pritisak vode izbacuje ručicu tuša koja je integrirana u WC školjci i pranje počinje. Ovime dobivate isti doživljaj i ugodu kao kod tuširanja i održavanja higijene pod tušem, s mekanim, toplim mlazom vode koji nježno pere i ne ostavlja ništa za sobom, osim čiste svježine. Nakon pranja ručica tuša uvlači se na svoje mjesto u WC školjku. TECEone razlikuje se od sličnih proizvoda ostalih proizvođača jer za njegovo funkcioniranje nije potrebna struja. Funkcijom tuša, cijevi za higijenu intimnih područja upravlja isključivo pritisak vode. To znači: nema komplicirane elektronike koja bi se mogla kvariti. TECEone zauzima prostor kao i klasična WC školjka.

TECE

Fallerovo šetalište 16
10000 Zagreb
Hrvatska

Telefon:+385 1 3079 000

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share