Odaberi opeku ZA DUGOTRAJNU UŠTEDU

Tekuća 2020. godina unijela je mnoge promjene u naše živote. Osim što nas je trenutna pandemija naučila novim navikama koje su nam postale normalni dio svakodnevice, i što je digitalizacija promijenila načine komunikacije, još jedan novitet došao je s 2020. godinom.

Riječ je o gradnji naših domova koji od ove godine moraju zadovoljavati kriterij gotovo nul energetske kuće što zahtjeva gradnju po posebnim pravilima i normama. Uzimajući u obzir materijale koji se koriste za gradnju, važno je odabrati kvalitetan materijal s kojim ćete istovremeno postići trajnost i dodatnu vrijednost nekretnine, vrhunski izolirati vaš objekt te osigurati zdravu klimu u prostorijama.

Gradite budućnost pametno
Proizvod s kojim postižete sve to sačinjen je od prirodnih materijala te se dobiva oblikovanjem, sušenjem i pečenjem glinene smjese, pijeska i vode. Riječ je naravno o opeci koja osim što ne ispušta za zdravlje štetne tvari i time postiže zdravu klimu unutar objekta, ima iznimne tlačne i toplinsko izolacijske karakteristike.

Održiva gradnja s Porotherm IZO Profi opekom
Inovacija na tržištu građevinskog materijala je posebno dizajnirana i brušena opeka – Porotherm IZO Profi koja zbog svojih izvrsnih karakteristika omogućuje brzu, jednostavnu i povoljniju gradnju, a uz to sve – osigurava da vaš objekt bude energetski učinkovit. Iznimne toplinske performanse i konstrukcijska rješenja toplinskih mostova kod kuća od Porotherm IZO Profi opeke dodatno smanjuju potrošnju energije i omogućavaju održivu gradnju.

2U1 proizvod
Koristeći Porotherm IZO Profi opeku u gradnji, osiguravate najbolju toplinsku izolaciju za vaš dom jer je njezina stabilna ovojnica ispunjena kamenom vunom koja ima odlična svojstva toplinske izolacije, nije zapaljiva, odolijeva starenju, ne upija vodu i paropropusna je. Na taj način postižu se neusporedivo bolje U vrijednosti (do 0,13 W/m2K), uz zadovoljavanje sadašnjih i budućih zahtjeva energetske efikasnosti objekata. Dodatni slojevi izolacije nisu potrebni čime je ukupna debljina zida smanjena čak i do 10 cm što za investitora predstavlja dodatnu korisnu površinu. S obzirom na to da se brušene Porotherm IZO Profi opeke međusobno povezuju Dryfix.extra ljepilom, gradnja je jednostavnija, suha i čak 3x brža u odnosu na klasične sisteme gradnje. Zaboravite na mort, miješalice i prljavo gradilište koje s tim dolazi i osim vremena, ostvarite kako trenutne tako i dugoročne uštede novca!

10.000 litara

30 boca

Kod gradnje prosječne obiteljske kuće klasičnim načinom ugrađujemo u nju oko 10.000 litara morta, dok je kod Porotherm IZO Profi opeke potrebno svega 30 boca Dryfix.extra ljepila!

Wienerberger

Wienerberger d.o.o.
Donje Pokupje 2, 47 000 Karlovac
Karlovac – T: 047 694 110
Đakovo – T:031 836 920
e-mail: office.hr@wienerberger.com
www.wienerberger.hr
Tehnička podrška:
Tel: 099 3595 336, 098 226 154

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share