Aquarea J je nova generacija Panasonic dizalica topline, koja pruža najučinkovitiji komfor za korisnike

Panasonic je predstavio svoj najučinkovitiji asortiman dizalica topline Aquarea J koje se odlikuju visokom energetskom učinkovitošču, modernim i privlačnim dizajnom, te novim karakteristikama koje korisnicima pružaju novu razinu udobnosti.
Aquarea dizalice topline poznate su po tome što su visoko energetski učinkovita rješenja za grijanje i hlađenje doma i poslovnih prostora. No, uvijek može još bolje, zar ne? Od rujna 2019. će modeli Aquarea J dizalice topline, imati oznaku A +++ u radu na niskim temperaturama, što je najviši energetski razred, u skladu s novom Direktivom o energetskom označavanju 2010/30 / EC.

NOVE KARAKTERISTIKE
JOŠ TIŠI RAD – J Generacija uključuje tiše vanjske jedinice u odnosu na prethodne modele. Ovo utječe na još manju buku van kuće, što je posebno poželjno u ruralnim područjima gdje su mir i tišina ključni faktori udobnosti.
VEĆA FLEKSIBILNOST POSTAVLJANJA – U dizajniranju dizalica topline nove generacije vodilo se računa da se poveća dužina cjevovoda, što olakšava posao instalaterima, a korisnicima daje fleksibilnost prilagođavanja sustava potrebama i veličini objekta.

FILTRACIJA NEČISTOĆA IZ VODE – Kako bi se maksimalizirao vijek trajanja Aquarea J generacije sustava, modeli su opremljeni magnetskom filtracijom koja uklanja nečistoće iz vode, poboljšavajući rad sustava.
DODATNI PROSTOR ZA ODLAGANJE – Novi modeli zadržali su sve prednosti koje donosi postojeći dizajn, a unutarnje jedinice raspolažu dodatnim prostorom za odlaganje stvari zahvaljujući tome što je priključak za rashladno sredstvo premješten na gornju stranu uređaja.
ŠIROKI RASPON – Ponuda kapaciteta od 3kW sve do 16kW, raspon dizalica topline Aquarea najširi je na tržištu, sa širokom ponudom visokokvalitetnih dodataka poput ventilokonvektora i emajliranih spremnika
FLEKSIBILNOST UGRADNJE – Aquarea J generacija može dostići izlaznu temperaturu vode od 60 ° C. Tu je i nova funkcija hlađenja koja može osigurati hlađenje do 10 ° C

INTELIGENTNO ODRŽAVANJE – Za inteligentnu podršku održavanja, Aquarea Service Cloud dostupan je kao dio kontrolnog sustava Aquarea Smart Cloud. Aquarea Service Cloud aktivirat će usluge daljinskog održavanja što štedi vrijeme i posjete instalatera.
DVA NAČINA RADA – Dva položaja senzora, za povećani komfor, brže se zagrijava prsotor na uštrb malog povećanja potrošnje energije ili povećanu efikasnost malo se smanji radni kapacitet kako bi se postigao najpovoljniji COP

Panasonic

Panasonic Marketing Europe GmbH
Podružnica Zagreb
Brune Bušića 27,
10 020 Zagreb
tel: 01/409 53 78
e-mail: info.hr@panasonicproclub.com
www.aircon.panasonic.eu
www.panasonicproclub.com

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share