Hrvatski kuhinjski namještaj tvrtke Nord Produkt zadovoljit će sve potrebe za kvalitetom, dizajnom, funkcionalnošću i brzom isporukom.

Open space organizacija prostora pruža bezgranične mogućnosti oblikovanja dnevnog dijela. Ovaj način organizacije interijera obuhvaća otvoreni koncept koji povezuje kuhinju, dnevnu sobu i blagovaonu u jednu prostoriju. Prostor može biti u potpunosti otvoren ili diskretno odvojen kuhinjskim otokom ili poluotokom, transparentnom policom za knjige ili nekim transparentnim elementom. Na ovaj način komunikacija u prostoru je otvorena, svi mogu sudjelovati u razgovoru, družiti se, u različitim aktivnostima provoditi vrijeme zajedno.
S obzirom da je u ovom konceptu kuhinja najkompleksniji dio za uređenje, ona može diktirati stil, paletu boja i materijala za uređenje ostatka prostora. Bitno je da kuhinja odgovara navikama i životnom stilu korisnika, ali istovremeno da je svojim izgledom atraktivna, jer je na dispoziciji pogledima i da pruža osjećaj ugode boravka.

Nord kuhinje – hrvatski proizvod
Ove zahtjeve može svojim asortimanom kuhinjskog namještaja podržati tvrtka Nord Produkt. U proizvodnji kuhinjskog namještaja robne marke Nord, tvrtka Nord Produkt koristi materijale vrhunske kvalitete. Dizajnom, bojama i odabirom završnih obrada fronti prati svjetske trendove što omogućuje uklapanje kuhinja Nord u različite stilove uređenja i kombiniranje s ostalim namještajem i opremom u konceptu open space. Kuhinjski namještaj Nord može se dimenzijama, odabirom boja fronti i radne ploče, prilagoditi bilo kojem prostoru. Još jedna bitna stvar pri kupnji Nord kuhinje je brzi rok isporuke.

Tri kolekcije kuhinjskog namještaja
Kako bi svaki kupac pronašao rješenje za sebe, Nord kuhinje dostupne su kroz tri kolekcije, Lotte, Viggo i Beata. Kolekcija Lotte napravljena je od vrhunskih materijala i odiše svevremenskim dizajnom. Krase ju fronte u nježnim neutralnim tonovima, zidne obloge u drvenim dekorima, te radne ploče u različitim bojama i završnim obradama. 

Kolekcija Viggo odlikuje se čistim linijama, a moderne kuhinje iz kolekcije Viggo svojim dekorima stvaraju ugodnu atmosferu te kuhinja postaje poželjno mjesto okupljanja svake obitelji. Moderna i trendovska kolekcija Beata kreirana je kako bi se kuhinjski prostor optimalno iskoristio, a svojim dizajnom dati će prepoznatljiv vizualni identitet interijeru. Kvalitetni okovi i materijali jamstvo su kvalitete i modernog dizajna sve tri kolekcije Nord kuhinja.