Nexe crjepovi pogodni su za različita podneblja, vrste krovova i stilove gradnje, klasične i moderne.

Prema najnovijem istraživanju provedenom od strane ICERTIAS – International Certifi cation Association GmbH, organizacije koja predstavlja glas potrošača, u kategoriji Best Buy Award Croatia Construction 2018/2019 dodijeljen je članici Nexe Grupe – Dilj d.o.o. Vinkovci, proizvođaču vrhunskog prirodnog crijepa, certifikat Best Buy.

Istraživanje je provedeno na uzorku od 1200 građevinskih stručnjaka i uradi sam pojedinaca – Internet ispitanika koji su odgovarali na pitanje „Navedite naziv proizvođača crijepa koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.” Najveći broj ispitanika odgovorio je: Nexe. Istraživanje je provedeno u kolovozu 2018. godine na području Republike Hrvatske.

50 godina garancije
Time Nexe, prirodni glineni crijep, predstavlja sinonim za crijep s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Prirodni materijal, dizajn i funkcionalnost neke su od odlika nagrađenog Nexe crijepa, dok 50 godina garancije te tradicija duga više od 90 godina zasigurno jamče kvalitetu, koja je i potvrđena Best Buy medaljom.

Nexe crijep za različita podneblja i vrste krovova
Kvalitetan krov mora imati laku mogućnost rekonstrukcije, biti ekološki prihvatljiv, postojan na svim vremenskim uvjetima, vodonepropustan i jednostavan za ugradnju, a lak za održavanje.

Zbog svoga kontinentalnog izgleda i utora namijenjenih što bržoj odvodnji oborina, dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i, crijep velikog formata, Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima. Kao odgovor na sveprisutnu potražnju na tržištu za modernim objektima, Nexe nudi novi crijep – Valens, ravni crijep, koji atraktivnim dizajnom značajno pridonosi sveukupnom dojmu istih. Posebno ga odlikuje veliko pomično područje, što ga čini pogodnim i za sanacije. Za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan.

NEXE crijep

Dilj d.o.o.
Ciglarska 33
32100 Vinkovci

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share