NEXE crijep – br. 1u kategoriji crjepova

Prirodni glineni crijep Nexe sinonim je crijepa s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Ponosni je nositelj nagrade Best Buy i br. 1 u kategoriji crjepova. Jednostavan je za ugradnju i ekološki prihvatljiv

S više od 90 godina tradicije, Dilj d.o.o. Vinkovci proizvodi crjepove koji će vam pružiti savršenu funkcionalnost, prekrasan dizajn i kvalitetu s jamstvom od 50 godina.

Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje. Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep Nexe posjeduje sve te optimalne karakteristike. Za razliku od betonskog i limenog pokrova, glineni crijep karakterizira bolja paropropusnost i veća čvrstoća proizvoda. Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, više su nego dobri razlozi za izbor Nexe glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.

U potpunosti prirodan materijal
Posljednjih godina crijep doživljava pravu renesansu, usporedno sa širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, jer crijep je u potpunosti napravljen od prirodnih materijala. Ako se uzme u obzir da je vijek trajanja crijepa minimalno pola stoljeća, kada se jednom odlučite natkriti krov vrhunskim crijepom Nexe, zapravo ste donijeli pravu odluku za cijeli život.
Više informacija o svim modelima crjepova možete saznati na webu.

NEXE crijep

Dilj d.o.o.
Ciglarska 33
32100 Vinkovci
www.nexe-crijep.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA