Mr. Silence za štedljiv i topao bazen

Aquachem d.o.o.
Industrijska cesta 12 ,10310 Ivanić Grad
tel: 01 2888 580, fax: 01 2888 889
info@aquachem.hr, webshop.aquachem.hr
www.aquachem.hr

Najučinkovitiji način za zagrijavanje bazenske vode je s dizalicom topline. Inverterska tehnologija u dizalici topline za bazen omogućuje da se automatski prilagodi kapacitet grijanja od 25% do 100%. Tvrtka Aquachem u svojoj ponudi ima energetski učinkovite dizalice topline Aquark

Dizalice topline za bazene proizvođača Aquark odlikuju se inverterskom tehnologijom kojom se ostvaruju velike uštede u energiji i tihi rad. Aquark dizalica topline Mr. Silence svojim je dizajnom optimalno prilagođena radu kompresora na srednjem i nižem broju okretaja, što dovodi do većeg COP-a (koeficijenta učinkovitosti). Što je manji broj okretaja kompresora to je manja potrošnja električne energije što direktno utječe na bolji koeficijent učinkovitosti (COP), niže razine zvuka i osigurava duži radni vijek dizalice topline.

Kolpa san – za savršenu kupaonicu

Kupaonsku opremu Kolpa san i Kolpa san PREMIUM, iz višeg i srednjeg cjenovnog razreda, možete pronaći u izložbeno-prodajnom salonu na adresi Savska opatovina 36 (kod City centra One West) u Zagrebu. Radi se 950 m2 atraktivnog prostora, ugodne, opuštajuće atmosfere u kojem uz pomoć ljubaznog stručnog tima možete odabrati sve potrebno za opremanje svoje kupaonice: kade, kade s masažnim sustavima, tuš kade i kabine, masažne kabine, parne saune i masažne stijene te kupaonski namještaj. Investitorima, ali arhitektima i dizajnerima intertijera bit će zanimljiva i rješenja koja se mogu postići u kupaonici, ali i ostalim prostorijama s materijalom Kerrock.

INVERPAD TEHNOLOGIJA
Spajanjem revolucionarnog dizajna kućišta, ventilatora i upravljačke ploče osjetljive na dodir, dizalice topline InverPad čine savršen sklad s vašim bazenom. Svaki detalj je važan. Jedinstven dizajn osigurava izuzetno tih rad pri kojemu razina buke iznosi samo 40 dB na udaljenosti od 1 metra. Besprijekorna istosmjerna tehnologija InverPad objedinjuje vrhunske komponente kao što su inverterski kompresor, DC motor ventilatora i procesor za kontrolu grijanja i hlađenja bazena. Kako bi se postigla potpuna kontrola rada uređaja, broj okretaja motora moguće je precizno podesiti te time osigurati izuzetnu uštedu energije i iznimno tihi rad.

Tihi rad dizalice topline Mr. Silence
Zahvaljujući revolucionarnom Air Stream dizajnu, DC inverteru s kontinuiranom regulacijom brzine te InverPad tehnologiji, razina buke Mr. Silence-a niska je poput one kućnog hladnjaka. Kako bi se tijekom sezone korištenja bazena njegova temperatura održala na 95%, Mr. Silence koristi 50% svog kapaciteta čime se postiže rad uz maksimalnu uštedu energije, kao i neometano uživanje u bazenu uz gotovo bešuman rad. S inverterskim DC kompresorom, Mr. Silence do nominalne snage dolazi postupno, bez naglih opterećenja na ostatak kućne električne mreže.