Montažni

bazeni

Share

Aquachem d.o.o.
Industrijska cesta,
10310 Ivanić Grad 12
tel: 01 2888 580, fax: 01 2888 889
info@aquachem.hr,  www.aquachem.hr

Ljeto je još daleko, ali je dovoljno rano za planiranje sljedeće sezone kupanja u okrilju vlastitog dvorišta. Tvrtka Aquachem u ponudi ima cjenovno izuzetno prihvatljive i iznimno kvalitetne montažne bazene španjolskog proizvođača GRE. GRE je španjolska tvrtka s više od 50 godina iskustva u proizvodnji različitih vrsta montažnih bazena.

Za ispunjenje svih Vaših snova – Dream bazeni
Montažni bazeni iz serije Dream najuspješniji su i najtraženiji proizvodi na tržištu. Ovi bazeni od čelične konstrukcije omogućuju kupcima široku raznolikost u odabiru veličina, oblika i čak završne obrade. Među različitim dostupnim oblicima ističu se ovalni i okrugli bazeni. Što se tiče veličina, ovalni bazeni su dimenzija od 500 x 300 cm do 810 x 470 cm, a hrokrugli bazeni su promjera od 350 do 550 cm. Svi montažni bazeni iz serije Dream, ovalni i okrugli, su dubine od 132 cm.

Prikladni za nadzemnu i podzemnu ugradnju
Konstrukcije su prikladne za stabilnu nadzemnu ugradnju, ali također u ponudi su i sustavi koji su posebno dizajnirani za ukopavanje u zemlju. Sve ove raznolikosti podržava i atraktivan dizajn, koji kod nadzemnih bazeni nudi oplate u bijeloj boji pod nazivom ATLANTIS i imitaciji drveta pod nazivom MAURITIUS. Dream bazeni trenutno su najbolji nadzemni bazeni u pogledu kvalitete na europskom tržištu. Njihove prihvatljive cijene uz jednostavne karakteristike ugradnje i održavanja čine ih idealnom opcijom za obitelji koje traže dugotrajno rješenje.

SET DREAM BAZENA UKLJUČUJE:
● Plavu PVC oblogu UV zaštitom debljine 0,4 mm
● Vrsta filtera: pješčani filterski set s kvarcnim pijeskom
● Ljestve sa sigurnosni klizačem, 2×3 gazišta. Omogućuje skidanje gazišta s jedne strane kako bi se djeci spriječio pristup bazenu i spriječile nesreće.
● Injekcijske zaštitnike za spojeve između horizontalnih profila
● Pocinčanu čeličnu konstrukciju bazena i profile debljine 0,70 mm
● Skimmer i mlaznica, fleksibilno crijevo, ljepilo, PVC fitinge

SET UGRADBENIH BAZENA UKLJUČUJE:
● Plavu PVC foliju s UV zaštitom debljine 0,75 mm
● Pocinčanu čeličnu konstrukciju bazena i profile debljine 0,70 mm
● Skimmer i mlaznicu

Ugradnja u zemlju
Ugradnja bazena u zemlju kupcima nudi mogućnost uživanja u prednostima ugrađenih bazena na jednostavan, brz i puno jeftiniji način od klasično građenih bazena.Ugradbeni bazeni MADAGASKAR dolaze u dimenzijama od 600 x 300 cm do 800 x 400 cm, a dubina svih dimenzija ugradbenih bazena MADAGASKAR je 150 cm. Ugradbeni bazeni dolaze i s velikim izborom dodataka. Ovo se odnosi na sredstva za čišćenje bazena i sve vrste pokrivača koji su najpotrebnija dodatna oprema svakog bazena. Osim filtera, dostupne su i dizalice topline, skimeri i ostali dodaci.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našeg online KIOSKA

Share