Green House

Modular Homes Expo: Savršena prilika za kupovinu izložbenih modula i kuća!

Kupci s nestrpljenjem iščekuju nadolazeći Modular Homes Expo, očekujući inovativne dizajne i visoku energetsku efikasnost. Expo predstavlja priliku da uživo istraže moderna rješenja za domove, s fokusom na održivost i tehnološka unapređenja. Pored estetike, kupci se nadaju i pristupačnim cijenama, želeći pronaći savršen spoj funkcionalnosti i ekološke osviještenosti u novim modularnim domovima.

Ove godine Modular Homes Expo donosi obilje izložbenih modula i kuća na prodaju po atraktivnim cijenama, različitih površina i dizajna, pružajući izvanrednu priliku za vlasnike turističkih objekata koji žele proširiti svoje kapacitete već ovoga ljeta.

Doznaje se da će popis dostupnih izložbenih primjeraka biti objavljen već u ožujku.

Organizator poziva zainteresirane kupce koji su potrazi za najkvalitetnijim izvođačem modularnih i montažnih objekata, da se jave na info@modularhomexpo.com  kako bi dobili smjernice prema vlastitim potrebama i stručnu pomoć pri odabiru.

Ova vrsta gradnje u potpuno kontroliranim uvjetima omogućuje izgradnju neograničenog broja kvadrata sofisticiranog dizajna u nekoliko mjeseci, što je izuzetno atraktivno za kupce.

Postignuta je visoka razina efikasnosti i preciznosti, zbog čega je montažna i modularna gradnja postala neprikosnoveni izbor među kupcima koji cijene brzinu, kvalitetu i kontrolu nad procesom stvaranja njihovog doma.

Proizvođači kuća i višekatnih zgrada koji se predstavljaju na Expo-u neupitno su najkvalitetniji i najpouzdaniji u regiji jugoistočne Europe a njihovi teamovi biti će na raspolaganju posjetiteljima od 19. do 21. travnja 2024, svaki dan od 10:00 do 20:00 sati u impozantnoj Areni Zagreb.

Loggera