Metalne kutije – mora li baš tako?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Audiocinema-ArtMaloprodajni salonMesnička 9, HR – 10 000 Zagreb+385 (0)1 4847 875 info@audiocinema-art.hr audiocinema-art.hr

Uređaji za reprodukciju glazbe i njihov izgled često su predmet predrasuda. Njihov izgled nije ograničen funkcijom kao kod pojedinih komada namještaja, i dizajneri slobodoumno oblikuju najrazličitije forme i materijale.

Dizajnerski audio uređaji
Od napadnih oblika i veličina koje dominiraju prostorom, do skrivenih, ugrađenih uređaja, mogućnost odabira je velika, pogotovo zbog novih, kvalitetnih materijala koji su vizualno dojmljivi i dizajnera s neograničenom maštom. Čak i najzahtjevniji korisnik može za sebe pronaći sustav ili uređaj koji će mu odgovarati.

iFi Aurora, sve-u-jednom bežično povezivi uređaj, ispunjava sobu zvukom jednako kao što Aurora Borealis puni nebo svjetlošću. Nijedan drugi audio-sustav ne zvuči tako veliko i prirodno, čineći glazbu živom i punom energije – kao da ste preneseni na koncertnu izvedbu. Povezuje se međusobno ili s drugim uređajima unutar Wi-Fi mreže. Kućište od bambusa inspirirano je japanskim dizajnerskom arhitekturom.

Specijalisti i za smart home sustave
Osim zastupanja vrhunskih proizvođača iz audio/video industrije, Audiocinema-Art se bavi i projektiranjem pametnih kuća, višesobnih (multiroom) sustava, audio sustava za otvorene prostore, kućnih kina i ostalih audio/video sustava. U ponudi imamo vjerojatno najbolje ugradbene aktivne bežične zvučnike na tržištu koji se jednostavno ugrađuju i pružaju nezaboravno glazbeno iskustvo.
Donosimo pregled samo nekoliko zanimljivih uređaja, a za sve dodatne upite posjetite našu web stranicu, prodajni prostor ili nam se javite.

Elipson W35 je bežični aktivni multiroom zvučnik koji uz odličan izgled odgovara svakom prostoru, a dolazi u paketu s istinskom stereo konfiguracijom i sjajnim zvukom. Može se postaviti na slobodne površine, pomoću nosača učvrstiti na zid, objesiti na strop ili postaviti u prostor na tri namjenski dizajnirane noge ili stativ, kao samostojeća skulptura.

Tivoli Audio Music System Home je sve-u-jednom uređaji iz Art kolekcije. Podržava Wi-Fi streaming uz glasovnu asistenciju Amazon Alexa servisa koji se aktivira jednim pritiskom dugmeta. Spaja starinski dizajn s visokom kvalitetom zvuka i opsežnim popisom značajki na zadovoljstvo svih ljubitelja glazbe. Kućišta su izrađena od drveta i poznate danske Gabriel tkanine.

Technics OTTAVA™ S SC-C50 bežični aktivni zvučnik plijeni elegancijom i širinom zvučne pozornice. Usprkos veličini, nudi tehnologiju kojom je reprodukcija glazbe čista, prirodna i prozračna. Zahvaljujući mogućnosti korekcije sobne akustike, pozicioniranje u prostoru nije kritično i jamči da će s bilo kojeg mjesta dopirati vrhunski reproducirani zvuk.

Geneva Lab Touring/S+, prenosivi ručno rađeni FM/DAB+ radio s hifi bluetooth zvučnikom, najglasniji je radio na svijetu – do 100 dB! Dizajniran i proizveden u Švicarskoj, glazbu reproducira čisto i bogato, detaljno i prostorno uravnoteženo. To je možda najmanji DAB+ radio na tržištu, ali njegov raskošan zvuk je vrlo dojmljiv.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA