Luksuz na brežuljku, kuća s bazenom

Share

PROJEKT: Quarry House
ARHITEKTI: Ramón Esteve Estudio
STAMBENI PROSTOR: 5000 sqft – 10,000 sqft
FOTOGRAFIJE: Mariela Apollonio

Objekt karakterizira minimalizam u vanjskoj arhitekturi i unutrašnjem izgledu, kao da se želi u prvi plan staviti pogled koji omogućava konguracija terena

Suvremena vila smještena je u Valenciji u Španjolskoj na obronku brežuljka. Ekstremna padina pružila je mogućnost oblikovanja kuće iz koje će neometano pucati pogled na okolicu, a pri tom privatnost biti osigurana i formiranje prilaza koji ne otkriva ulaz u kuću.

OTVORENOST KUĆE staklenim površinama prema padini pruža prekrasan pogled na okolicu.

KUHINJA s velikim otokom je u potpunosti „sakrivena“ i stopljena s kućom – prati jednostavan, minimalistički i čist dizajn.

DNEVNI BORAVAK je odvojen od kuhinje velikom pločom od prirodnog kamena s efektom osvjetljenja. Prostranost dodatno naglašava namještaj u svijetloj boji te staklena „fasada“ koja pruža direktan izlaz na terasu s bazenom.

INFINITY BAZEN nalazi se na samom vrhu kuće, nadvisuje spavaće sobe i teretanu te omogućuje maksimalno uživanje uz spektakularan pogled na okolicu.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina
(HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili
osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našeg online KIOSKA

Share