Ljeto u modernoj udobnosti s Panasonicom – Hausbau br.101 (05/06 2018)

Ljeto u modernoj udobnosti s Panasonicom – Hausbau br.101 (05/06 2018)

Ljeto u modernoj udobnosti s Panasonicom

Za najveću udobnost kroz ljetne mjesece, Panasonic nudi klima uređaje visokih performansi koji će poboljšati vaš životni stil, dom i dobrobit
Klimatizacijski uređaj Etherea A+++/A+++ ima visoku učinkovitost rada zahvaljujući Panasonicovoj tehnologiji i vrhunskom inženjeringu. Istovremeno osigurava manje račune i doprinosi zaštiti okoliša. Nenametljiv i uglađen dizajn Etherea asortimana oplemenjen je niskom razinom radne buke od samo 19dB(A).
Model TZ- nova generacija malih dimenzijaTZ je model nove generacije klima uređaja malih dimenzija. Sa samo 799 mm, njegov moderan izgled mudro je osmišljen kako bi stao i u najmanje domove. Ispunjavajući EU legislativu o korištenju zelenih sredstava za hlađenje, modeli TZ (A++/A++) osiguravaju užitak u modernoj tehnologiji i smanjuju utjecaj na okoliš. Radna buka smanjena je na 20dB kako bi se omogućilo tiho hlađenje tijekom noći.

Podna konzola umjesto radijatora
Panasonicova nova High Effciency R32 podna konzola idealna je za pružanje zraka vrhunske kvalitete domu, a može se pohvaliti visokom A++/A++ energetskom učinkovitosti. Nova podna konzola omogućuje vlasnicima kuća da griju svoj dom tijekom zime i hlade ga tijekom ljeta . Elegantan dizajn UFE podne konzole i visoke performanse čine ju idealnim odabirom umjesto tradicionalnih radijatora.

nanoeTM X- pročišćavanje zraka
nanoeTM tehnologija pročišćavanja zraka pomaže u kontroli pojedinih alergena, bakterija i virusa, osiguravajući da je zrak koji udišete u vašem domu zdraviji. Također smanjuje neugodne mirise u prostoriji, a uključuje i unutarnji odvlaživač zraka kako bi ograničio širenje bakterija i plijesni. Ona pročišćava zrak kroz cijelu godinu i tijekom proljeća i jeseni kada su alergeni pogotovo aktivni. Može raditi u funkciji hlađenja ili grijanja ili kao samostalan sustav za pročišćavanje zraka, pružajući 2U1 rješenje.

Aplikacija za upravljanje klima uređajima
Jednostavnom i intuitivnom aplikacijom za pametne uređaje, moguće je kontroliranje više klima uređaja u više prostorija, određivanje modela rada i temperaure, te kontrola potrošnje energije. Besplatnu aplikaciju „Panasonic AC Controller“ možete preuzeti s Apple Storea ili Android Trgovine Play, registrirati se, prijaviti i pratiti jednostavne upute za početak korištenja aplikacije. Opcija vremenskog programiranja omogućuje upravljanje klima uređajima unaprijed tijekom ljetnih mjeseci, štedeći energiju kada je prostor prazan.

više o proizvodima Panasonic na www.aircon.panasonic.eu ili www.panasonicproclub.com ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share