Laufen – The New Classic kolekcija

Istančan ukus i kreativnost velikog međunarodnog dizajnera udružuju snage s Laufenovom izvrsnošću kako bi generirali ideje za klasične i suvremene, elegantne i zadivljujuće kupaonice.

Suvremena interpretacija klasičnog dizajna The New Classic by Marcel Wanders nastala je u suradnji sa švicarskim brendom kupaonica Laufen, a svoj međunarodni debi imala je nedavno na Salone del Mobile u Milanu. Svestran, šarolik koncept klasičnog stila, u kojem se boemski ukus savršeno nadopunjuje s kozmopolitskim i velegradskim imidžom, sugerirajući eklektičan način života. Reinterpretacija klasičnih stilova u suvremenom ruhu za elegantnu i bezvremensku kolekciju. Od umivaonika preko kade do WC školjke i bidea, u kombinaciji s miješalicama za umivaonik, kupaonskim namještajem, te jedinstvenim SaphirKeramik proizvodima kao što su LED ogledalo te držači za četkice ili sapun.

Cjelovita kolekcija

Cijela kolekcija sastoji se od širokog asortimana proizvoda koji uključuju umivaonike i kupaonski namještaj, WC školjku, bide, miješalice za umivaonik te SaphirKeramik galanteriju poput držača za četkice ili sapun. Na ormarićima se nalaze ugradbeni umivaonici s integriranom policom širine 600, 800 i 1200 mm, umivaonik širine 500 i 550 mm. Umivaonici dijele svoj dizajn s kadom koja čini sastavni dio kolekcije. Ne samo da privlači pozornost svojim izdašnim dimenzijama od 1900 x 900 x 580 mm već i svojim dizajnom ostavlja jak utisak na sve. Među neodoljivim argumentima u prilog dugotrajnom opuštanju u kadi, je njen ergonomski oblik pogodan za leđa i materijal Sentec od kojeg je kada izrađena, a koji djeluje umirujuće na kožu tijela. Karakterističnu estetiku asortimana također odražavaju zidni bide i WC školjke s profinjenim linijama i bez rubova za lakše održavanje. Možete birati između zidne, samostojeće i monoblok WC školjke. Posebno elegantna opcija je nogica za umivaonik ručno izrađena od najboljeg punog drva oraha. Također služi kao držač za ručnike, što je dobrodošla značajka u svakom hotelu ili privatnoj kupaonici.

Razrada do najsitnijih detalja

Kako bi upotpunio kolekciju, Laufen je kreirao i kupaonsku galanteriju u The New Classic dizajnu. Tu je zidna polica, posuda za sapun, držač četkice za zube, držač četkice za WC i elegantno ovalno ogledalo s okvirom izrađenim od SaphirKeramik materijala što ga čini jedinstvenim, kako vizualno tako i unutar cijelog Laufen portfolija. Sveobuhvatna kolekcija miješalica vrhunske kvalitete daje završni dodir The New Classic kolekciji. Njihov karakterističan dizajn obuhvaća ovalne elemente, prepoznatljiv utor i razdjelnu liniju ispod vitke ručke te uske izljeve. Iz tehničke perspektive, polirane kromirane miješalice za umivaonik, kadu, tuš i bide predstavljaju vrhunsku umjetnost. U kombinaciji s nježnom organskom estetikom keramičkih elemenata i strogom geometrijom namještaja stvaraju boemsku kupaonicu koja odiše kozmopolitskim, urbanim šarmom.

Hausbau br.124

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.124 (ožujak/travanj 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.124

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.124 (ožujak/travanj 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku