Kvaliteta i dizajn u kupaonici

Suvremeno razumijevanje kupaonice nadilazi osnovni koncept prostora, namijenjenog higijeni i nudi bogato polazište za dizajn kupaonskih ambijenta u skladu s potrebama i željama korisnika.

Ljepota je u detaljima, a to posebno vrijedi za kupaonice. Tko bi mislio da naizgled beznačajne tipke na podžbuknim vodokotlićima ili kanalice u tuš kabinama mogu stvoriti presudan dojam o prostoru, ali ipak je tako. Ako želite savršenstvo, obratit ćete pažnju na oba detalja – dojam o prostoru i ergonomija upotrebe. Fluidmaster proizvodi nude vam nove mogućnosti uređenja kupaonica.

Vrhunski vodokotlić za sve generacije
Sistem VarioTronic je vrhunac dizajna i funkcionalnosti, koji zadovoljava najzahtjevnije ukuse i potrebe. Koristiti ga mogu sve generacije- od male djece, koja tek počinju koristiti WC, do starijih osoba i osoba s posebnim potrebama. VarioTronic je predzidni sistem koji se električno podešava po visini. Pomoću daljinskog mupravljača, visina WC školjke može se jednostavno podesiti u rasponu od 20 cm. Minimalna visina zidne školjke je 38 cm, a največa 58 cm, što je 18 cm više od standardnih WC-a. Samostalno korištenje toaleta vrlo je važno za svakog pojedinca. Kod djece poticanjem neovisne upotrebe toaleta, djeca postanu brže samostalnija i lakše funkcioniraju u odsutnosti roditelja. A kod starijih osoba moguće je sprječavati inkontinenciju. Istodobno pravilan ergonomski položaj osobe na WC-u također potiče pravilno kretanje crijeva.

Tipke za ispiranje – harmonija boja, oblika i udobnosti
Tipke za ispiranje LIV mogu biti točka na i u vašoj kupaonici. Dostupne su u raznim bojama, oblicima i materijalima, s mehaničkim, pneumatskim ili elektroničkim / beskontaktnim aktiviranjem. Nude vam beskrajne mogućnosti za kombiniranje u kupaonskim ambijentima, donoseći skladnost funkcije i dizajna. Odlično se uklapaju u moderne kupaonice, a tradicionalno opremljenim kupaonicama daju dašak svježine. Pružaju mogućnost ispiranja velike i male količine vode, te na taj način doprinose ekonomičnom i odgovornom korištenju pitke vode. Tipke za ispiranje uglavnom se koriste na podžbuknim vodokotlićima, a u našem programu možete pronaći i tipke za pisoare. Mehaničke i elektroničke / beskontaktne tipke za ispiranje pisoara iz našeg asortimana kompatibilne su s LIV-FIX pisoar elementima i dostupne su u različitim bojama, oblicima i materijalima.

TIPKE ZA ISPIRANJE LIV DOSTUPNE SU U SLJEDEĆIM MATERIJALIMA:

• visokokvalitetnoj plastici koja bolje prkosi utjecaju vremena i okoliša
• kaljenom staklu, drvu i pleksi staklu različitih boja koje će vašoj kupaonici dati dodir elegancije i visokog dizajna
• nehrđajućem čeliku s različitim učvršćivanjem koja su prikladna i za javne WC-e, a često su u kombinaciji s higijenskim beskontaktnim aktiviranjem
• leguri cinka, koju karakteriziraju čvrstost i trajnost, a dostupne su u bijeloj, mat krom i sjaj krom verziji
• aluminiju, laganom metalu s izvrsnim mehaničkim i korozijskim svojstvima, u svijetlom i tamnom dizajnu

Kanalice za svačiji ukus
Tuševi u razini poda postali  su popularni odabir modernih kupaonica i u velikoj mjeri nadomještaju klasične tuš kade. Kada se odlučite za tuš u razini poda, potrebno je voditi brigu i o posebnom načinu odvodnje vode. Ovu funkciju preuzimaju kanalice za tuš. To je posebni podni sifon u koji se tijekom tuširanja odvodi voda u walk in tuš kabinama. Njihova su glavna prednost jednostavna ugradnja, održavanje i uporaba prostorija bez barijera. Tuš kanalice se stapaju s podnom površinom, što znači da na podu nema prepreka. Takve su tuš kabine idealan izbor za obitelji s malom djecom, odrasle, starije osobe i osobe sa smanjenom pokretljivošću. Kolekcija LIV ima šest različitih dizajna rešetki, od kojih svi imaju moderan dizajn, otpornost na oštećenja i malu visinu ugradnje, što je posebno poželjno kod obnove kupaonica. Posljednje, ali ne najmanje bitno, tuš kanalice LIV imaju veliku nosivost (300 kg), podesive su po visini i imaju protok vode od 40 do 43 l/min u skladu s EN 1235. Rešetke tuš kanalica izrađene su od nehrđajućeg čelika debljine 1,5 mm u mat izvedbi i na izbor su u sljedećim duljinama: 350, 450, 650, 750 ili 850 mm.

LIV

Fluidmaster d.o.o.
sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

Više informacija o svim proizvdima potražite na http://hr.liv.si/Za dodatne informacije
možete nas kontaktirati
putem e-maila na:
sanitary.liv@fluidmaster.com

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share