KupaonCo – od kade do tuš prostora u jednom danu!

KupaonCo – od kade do tuš prostora u jednom danu!

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

Prema istraživanjima najveći broj nezgoda ili nesreća ljudima se događa u njihovu domu, od čega se 70 % nezgoda događa u kupaonicama.

Zagreb, 17. veljače 2015. — Jednim od sloganom Izbacite kadu, ubacite tuš! predstavlja se domaća tvrtka KupaonCo (kupaonco.hr) koja je specijalizirana za izmjenu kupaonskih kada tuš prostorom. I to u roku od jednog dana.

CRC_0573

Tvrtka na našem tržištu djeluje već 6 mjeseci i iza sebe ima bezbroj realiziranih projekata.
KupaonCo nije samo čarobnjak koji jednim potezom rješava probleme u svakodnevnom životu, već je riječ o dobro ustrojenoj tvrtki u kojoj vrsni znalci vodoinstalaterskih i montažerskih radova s lakoćom najzahtjevnije izazove pretvaraju u stvarne mogućnosti. Budući da djelatnici tvrtke imaju ogromno iskustvo, a u radu se koriste najmodernijim alatima i strojevima, kompletni posao se zahvaljujući mobilnoj radionici odvija u manje od 24 sata u što je uključeno potrebno vrijeme prilagodbe ugradbenih elemenata, uklanjanje prašine ili odvoza zamijenjene galanterije.

Najveća vrijednost cijelog projekta zasniva se na činjenici da je većini ljudi daleko jednostavnije i praktičnije koristiti tuš prostor ograđen staklenom stijenom te u kratkom roku obaviti dnevnu higijenu. Teže pokretnim osobama, ali i osobama treće životne dobe, kade za kupanje su uglavnom nepristupačne ili bez tuđe pomoći gotovo neupotrebljive.

Više informacija o tvrtki KupaonCo i njihovim uslugama možete pronaći na službenoj web stranici: www.kupaonco.hr ili direktno na broj telefona: 01/ 6 13 13 13

 

Share