Krovovi ZA JOŠ KVALITETNIJE STANOVANJE

Tondach je više od crijepa! Uz sistemsku opremu, Tondach nudi sveobuhvatno vrhunsko rješenje za krov, osiguravajući zaštitu, sigurnost i dugotrajnu kvalitetu.

Keramička i dodatna oprema sveobuhvatna su vrhunska rješenja za krov koja se koriste i kod novogradnje, ali i sanacije krova. Ugradnjom originalne Tondach sistemske opreme, koja se sastoji od rješenja za prozračivanje pokrova, za zaštitu od snijega, za sekundarni krov kao i rješenja za krovne prodore uveliko se produžava životni vijek krova. Ovi proizvodi izuzetno su važni kod svakog krova jer omogućuju maksimalnu zaštitu vašeg doma, a funkcionalno djeluju kao peta fasada. Cjelokupnim sistemskim rješenjima iz linije Special dokazano se ostvaruje savršena zaštita od kiše, vjetra, tuče i snijega. Osim toga, osiguravaju pravilno prozračivanje krova i energetsku učinkovitost

Kako je moguće produžiti životni vijek krova?
Ugradnjom originalne sistemske opreme, koja se sastoji od elemenata za prozračivanje bojipokrova, elemenata za zaštitu od snijega te izradom sekundarnog krova kao dodatne zaštite od prodora vode u prostorije unutar doma.

Sigurnost krova s originalnom Tondach opremom
Originalna Tondach oprema je dio Tondach rješenja za krov, te je u potpunosti kompatibilna sa svim Tondach crijepovima. Ugradnjom originalne Tondach opreme se bitno produljuje vijek trajanja, te sigurnost samog krova, a samim time i sigurnost ukućana koji borave u objektu 

Tondach crijep i za krovove malih nagiba
Tondach Venera i Tondach Saturn crjepovi omogućuju pokrivanje već na nagibu od 10 stupnjeva. Tondach Venera je moderna varijanta tradicionalnog crijepa kanalice, dok Tondach Saturn ima nešto moderniji, profinjeniji izgled. Oba crijepa su dostupna u bijeloj i granit sivoj boji, čime će odlično komplimentirati kamenoj oblozi objekta.

Minimalno 15% niža cijena
Osim bržeg pokrivanja, prednost crijepa Venere je da korištenjem ovog crijepa štedite minimum 15% prilikom kupnje materijala u odnosu na tradicionalne crjepove. Samo 11 crijepova pokriva kvadratni metar krova u odnosu na zastarjeli način pokrivanja gdje je potrošnja kanalice 28-30 komada po kvadratnom metru krova. Saturn je crijep velikog formata, modernog dizajna koji zadovoljava najnovije zahtjeve suvremene arhitekture. Jednostavnim oblikom savršeno se uklapa u moderne, pravokutne strukture. Samo 10 Saturn crjepova pokriva kvadratni metar krova!

Krovne folije
Tondach krovne folije višeslojne su membrane koje su s gornje strane vodonepropusne, a s donje strane su paropropusne. Sprječavaju prodor kiše, snijega i nečistoća u potkrovni prostor te na taj način štite toplinsku izolaciju i krovnu konstrukciju. Jednosmjernom paropropusnošću, krovne folije odvode paru izvan objekta i tako sprječavaju kondenzaciju pare na toplinskoj izolaciji ili oplati te stvaranje plijesni koja uzrokuje truljenje krovne konstrukcije što može biti opasno za stabilnost cijelog krova.

Tondach

www.wienerberger.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA