Konferencija “Žene u građevinarstvu, arhitekturi i povezanim industrijama”

Pridružite se četvrtoj konferenciji “Žene u građevinarstvu, arhitekturi i povezanim industrijama” koja će se održati 14. ožujka 2024. godine u Zagrebu!

Građevinarstvo i povezane industrije tradicionalno su pretežno muški sektor diljem svijeta. Nažalost, žene su često nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama u kompanijama, a njihov broj kao vlasnica tvrtki gotovo je zanemariv. Iako su arhitektice često pokretačice vlastitih tvrtki, često se zadržavaju u mikrosegmentu, što je specifično za žensko poduzetništvo. S druge strane, geodetkinje se suočavaju s predrasudama kako u privatnom tako i u javnom sektoru te su rijetke kao poduzetnice. Ipak, u svijetu nekretnina i dizajna interijera žene su sve prisutnije te su posljednjih godina uspjele popularizirati ta zanimanja.

Nakon uspješna tri izdanja ove konferencije, četvrto izdanje konferencije “Žene u građevinarstvu, arhitekturi i povezanim industrijama” ponovno se održava u Zagrebu. Glavni cilj konferencije je osnaživanje žena kroz razmjenu iskustava i umrežavanje. Umrežavanje je ključno za razvoj karijere i poslovanja te omogućuje ženama pristup mentorstvu, podršci i novim poslovnim prilikama. Ova konferencija pruža odličnu priliku za stvaranje tih važnih veza te inspiraciju i motivaciju za daljnji napredak u industriji.

LOKACIJA: Lido event & wedding destination, Aleja Matije Ljubeka 25, 10 000 Zagreb

DATUM I VRIJEME: 14.03.2024., od 08:30h do 15h

CIJENA ULAZNICE:
70€ uključujući PDV za članice WIA mreže
85€ uključujući PDV za sve izvan WIA mreže

5 i više ulaznica 15% popusta

U cijenu ulaznice uključen je coffee break, ručak i goodie bags.

PODATCI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR2123600001102270647

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – građevinarstvo

Pridružite se i nabavite ulaznice po povoljnoj cijeni:
postanite članica klikom na ovaj link