Kolpa san- sve za opremanje kupaonice!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Sve na jednom mjestu- u ugodnom ambijentu prodajnog salona tvrtke Kolpa u Zagrebu potražite kupaonsku opremu Kolpa san i Kolpa san PREMIUM. Sve nedoumice, bez stresa, riješite uz ljubazan stručan tim koji će vam pomoći korisnim savjetima i rješenjima.

Opremanje ili renoviranje kupaonice kreativan je zadatak koji zahtjeva pažljivo planiranje svih faza, pouzdane izvođače radova, ali prije svega kvalitetne materijale i kupaonsku opremu. Pouzdani partner za sve segmente opremanja kupaonskog prostora je tvrtka Kolpa iz Metlike. Preko 40 godina iskustva u proizvodnji i inovacijama urodilo je s tri uspješne robne marke – Kolpa san, Kerrock i Kolpa solutions.

Kolpa san – za savršenu kupaonicu

Kupaonsku opremu Kolpa san i Kolpa san PREMIUM, iz višeg i srednjeg cjenovnog razreda, možete pronaći u izložbeno-prodajnom salonu na adresi Savska opatovina 36 (kod City centra One West) u Zagrebu. Radi se 950 m2 atraktivnog prostora, ugodne, opuštajuće atmosfere u kojem uz pomoć ljubaznog stručnog tima možete odabrati sve potrebno za opremanje svoje kupaonice: kade, kade s masažnim sustavima, tuš kade i kabine, masažne kabine, parne saune i masažne stijene te kupaonski namještaj. Investitorima, ali arhitektima i dizajnerima intertijera bit će zanimljiva i rješenja koja se mogu postići u kupaonici, ali i ostalim prostorijama s materijalom Kerrock.

Kerrock- materijal budućnosti

Kerrock je kompozitni materijal koji pruža neograničene mogućnosti oblikovanja površina. Površina Kerrock materijala je glatka, neporozna i homogena. Primjenjuje se u izvođenju bešavnih, neprekinutih površina u kupaonicama, kuhinjama, u hotelima, restoranima, medicinskim ordinacijama pa čak i za izvođenje ventiliranih fasada. Izuzetno se lako održava, ima antibakterijska svojstva, a jedna od istaknutih prednosti je i mogućnost izvođenja površina različitih oblika.

Kolpa solutions- od ideje do izvedbe

Zamislite bilo što- stručnjaci iz Kolpa solutions to će ostvariti! Cjelovitim rješenjima za unutrašnje opremanje  oblikovat će vaše ideje, provesti kvalitetno planiranje i dizajn, te provesti stručnu izvedbu i opremanje udobnih i modernih prostora različitih namjena.

Kolpa je prisutna u 44 zemlje i 80 posto proizvoda izvozi na zahtjevna europska tržišta. Vlastite tvrtke ima u Njemačkoj, Rusiji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share