KNAUF za dobru akustiku

KNAUF za dobru akustiku

Dobra akustika nije primjetna. Osjećaj ugode boravka u prostoriji dobre akustike je savršena ravnoteža između zvuka kojeg čujete i ambijenta kojeg vidite. To je kombinacija zvuka, materijala i podloge koja kreira savršen prostor.

Povoljna akustična svojstva nisu neophodna u svakodnevnom životu, ali mu mogu znatno podići kvalitetu. Kada već postoji mogućnost, zašto ne iskoristiti saznanja o akustici i primijeniti ih? Naravno da tvrtka Knauf nudi rješenje i za akustične zahtjeve. Knauf Cleaneo razumije sva nastojanja u stvaranju najboljih stropnih rješenja za harmoniju akustike i estetike.

Knauf cleaneo akustik – akustični apsorber
cleaneo Akustik stropovi imaju na naličju kaširani akustični flis čija je apsorpcija zvuka sasvim dovoljna za većinu namjena, a kod povećanih zahtjeva potrebni su dodatni materijali za upijanje zvuka. Zahvaljujući Knauf Cleaneo sustavima spuštenih stropova, moguće je kreirati akustična rješenja koja će zadovoljiti akustične zahtjeve za različite vrste prostorija. Cilj je osigurati komforan unutarnji prostor za život. Knauf Cleaneo stoga ima ugrađen aktivni sustav za pročišćavanje zraka koji smanjuje štetne utjecaje i neugodne mirise, mirisno je neutralan i djeluje 24h. Knauf Cleaneo sustav osigurava čvrst i raznovrstan materijal koji ne samo da omogućuje funkcionalna i estetska rješenja, nego i poboljšava zgrade produljujući njihov vijek upotrebe i vrijednosti. Knauf Cleaneo sustavna rješenja s jednostavnim pristupom međuprostoru omogućuju lako servisiranje i održavanje instalacija u šupljini.

Ekologija i odgovorno korištenje resursa
U Knaufu žele doprinijeti osiguranju dugoročno
 održivog razvoja. Stoga kontinuriano rade na poboljšanju uvjeta okoliša i sprječavanju zagađenja primjenom ekoloških sirovina proizvodnjom svojih proizvoda. Osim toga, Knauf veliku važnost pridaje energetskoj učinkovitosti i odgovornom korištenju prirodnih resursa.

Knauf

www.knauf.hr

posjetite našu web stranicu

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share