Kako do više svjetla u vašem domu?

RAU-FIPRO X- Zahvaljujući više od 50 % udjela statički učinkovitih staklenih vlakana u profilima, podržane su težine krila i do 150 kg što omogućuje ugradnju težih, zvučno izoliranih i sigurnosnih, stakala.

U skladu sa svojim sloganom “Napravi razliku, razvijaj poslovanje”, REHAU razvija inovacije koje postaju trend u, ali i izvan, odjela prozorskih rješenja i stvaraju značajnu dodatnu vrijednost kupcima i partnerima. REHAU nudi odgovore na mnoge izazove koji utječu na struku, bilo da su to pametne tehnologije, stalni manjak kvalificiranih radnika ili digitalizacija. Pored toga, REHAU proširuje svoju paletu proizvoda pametnim rješenjima i izvan samih sustava profila, dokazujući se kao dobavljač cjelovitih rješenja. U ovom izdanju želimo vam predstaviti rješenja za velike staklene stijene za više svjetla u vašem domu.

Profinjeni SYNEGO Slide: klizni sustav koji iznenađuje u svakom pogledu.
Kod ugradnje u objekte ovaj sustav nudi pravi odgovor na visoke zahtjeve u pogledu brtvljenja i jednostavnog rukovanja, a sve to u srednjem cjenovnom razredu. Time se ističe kao najekonomičnije rješenje tamo gdje investitoru treba pouzdan, energetski učinkovit, klizni način otvaranja.
Novi princip zatvaranja olakšava rukovanje i osigurava dugoročnu funkcionalnost bez greške. Uz to SYNEGO Slide pruža i najbolju toplinsku izolaciju u tom cjenovnom razredu. Atraktivan dizajn stvara elegantan prijelaz između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Jedinstveno rješenje Panorama Swing Design
Pametno rješenje okova za maksimalne dimenzije otvora prati nove trendove i omogućava postizanje maksimalnih otvora među unutarnjim i vanjskim prostorom. Ukoliko u prostoriju želite unijeti više svjetla i zraka ili spojiti unutarnji i vanjski prostor vaše kuće ili stana ovo je idealno rješenje za vas. Jednostavno i lako rukovanje, Panorama Swing rješenje provjerene REHAU kvalitete pogodno je i za harmo – klizne elemente.

RAU-FIPRO X – Razmišljajte u novim dimenzijama
Razvijeno za zrakoplove. Savršeno za Vaše prozore. Princip kompozitnog materijala ojačanog vlaknima – do danas prvenstveno poznat u području auto-utrka F1 ili zrakoplovne industrije – sada se po prvi puta primjenjuje u prozorima i kombinira najbolje karakteristike iz područja PVC-a i staklenih vlakana u novu vrstu materijala.

10% veći elementi i najbolji omjer svjetla i vidljivosti
Zahvaljujući povećanom udjelu staklenih vlakana u prozorskim krilima mogu se pouzdano realizirati prozorski elementi pune visine zida do 2,80 m visine (od poda do stropa) – bez potrebe za ugradnjom dodatnih nadprozora.

76 % uštede energije
90 % svih RAU-FIPRO X okvira izrađeno je bez metalnih armatura, tako se izbjegava pojava nepovoljnih toplinskih mostova. U kombinaciji s trostrukim izo staklom postižu se Uw vrijednosti do 0,60 W/m2K čime se ostvaruje do 76 % uštede energije.

360° virtualni sajam
Kako bi kupcima i partnerima omogućio da detaljnije istraže sve navedene inovacije REHAU je pokrenuo svoj prvi 360° virtualni sajam koji je dostupan na linku: https://highlights2020.rehau com/hr/

REHAU d.o.o.

Samoborska cesta 294,
HR-10090 Zagreb
Tel:+385 1 344 755,
Fax: +385 1 3444 756 zagreb@rehau.com,
www.rehau.hr

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share