Izdržljiva zaštita za atraktivne balkonske podove – Hausbau br.90

Izdržljiva zaštita za atraktivne balkonske podove – Hausbau br.90

Izdržljiva zaštita za atraktivne balkonske podove

caparol-Hausbau br.90Stambene zgrade i elementi od betona uz pomoć Caparolovih rješenja i proizvoda za održavanje i zaštitu mogu izgledati moderno i atraktivno.
Kao i kod fasada i premazi za betone imaju veliki broj mogućnosti za oblikovanje površina, a da ujedno imaju i zaštitnu funkciju. Beton ne mora uvijek biti siv!

caparol-Hausbau br.90ZAŠTITA BALKONA, TERASA, LOĐA
Balkoni, terase i lođe su vanjski građevni elementi svake zgrade koji moraju dobro podnositi mehanička opterećenja jer su stalno izloženi klimatskim utjecajima poput vrućine, mraza, kiše i snijega te se stoga kao najčešći materijal za njihovu izradu koriste betonske i cementne glazure. Kako bi se dodatno osigurali od pukotina kroz koje bi kasnije mogla prodrijeti vlaga i prouzročiti veću štetu, glazure je najbolje zaštititi dodatnim premazom. Caparolovi podni premazi učinkovito štite balkonske površine, ali ujedno pružaju širok izbor mogućnosti dizajna i oblikovanja balkonskih površina. Možete odabrati između klasičnog, prirodnog i trendi dizajna.
Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem.


caparol-Hausbau br.90FLOORDESIGNER-POMOĆ U DIZAJNIRANJU PODNIH POVRŠINA

Caparolov alat za vizualizaciju premaza za podne površine FloorDesigner omogućuje vam da sami s lakoćom dizajnirate željni izgled svoje površine. Ponuđene nijanse moguće je kombinirati s velikim brojem Color-Chips varijanti te si na taj način pomoći u procesu odlučivanja kad se radi o kreativnom uređenju podnih površina. FloorDesigner dostupan je na webu http://floordesigner.spectrum-online.eu, ali i kao aplikacija za mobilne uređaje.

 

više o Caparol proizvodima na www.caparol.hr ili u magazinu Hausbau na svim kioscima

Share