Ilsad – PVC i ALU rješenja za svaki doma

Web: www.ilsad.hr
E-mail: ilsad@ilsad.hr
Tel: 047 606 333

Web: www.ilsad.hr
E-mail: ilsad@ilsad.hr
Tel: 047 606 333

Tvrtka Ilsad, iz Ozlja, već 30 godina svojim kupcima nudi vrhunsku PVC i ALU stolariju koja može zadovoljiti sve vaše potrebe.

Odabir između PVC ili ALU stolarije stvar je osobnih preferencija, želja investitora i raspoloživog budžeta. Bez obzira za što se odlučite, tvrtka Ilsad može ponuditi kvalitetna sistemska rješenja za opremanje ili renoviranje vaše kuće, vikendice ili turističkog objekta prema nZEB standardima gradnje.

Prepoznata kvaliteta – izvoz preko 30%!

Tvrtka Ilsad d.o.o. osnovana je 1992 god. kada počinje sa proizvodnjom PVC stolarije, a par godina kasnije i sa proizvodnjom aluminijske stolarije. Danas broje 93 djelatnika koji na cca. 6000 m2 proizvodnog prostora, najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima proizvode vrhunsku stolariju s profilima renomiranih europskih proizvođača. Proizvodnja se odvija u visoko kontroliranim uvjetima te je kontrola kvalitete na visokoj razini, što potvrđuje niz certifikata i atesta. Kvaliteta njihovog rada prepoznata je i van granica Hrvatske, pa tako izvoze preko 30% proizvodnje.

Renomirani dobavljači

Da bi proizvodi bili vrhunske kakvoće potrebno je imati i kvalitetne dobavljače profila, stakla i okova, pa tako tvrtka Ilsad surađuje s renomirani dobavljačima – REHAU, GU BKS Schüco, Wicona, Aluplast i drugima.

Web: www.ilsad.hr
E-mail: ilsad@ilsad.hr
Tel: 047 606 333

Hausbau br.126

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.125 (srpanj/kolovoz 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.126

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.126 (srpanj/kolovoz 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku