Hausbau br.90 na svim kioscima

Hausbau br.90 na svim kioscima

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:SADRŽAJ

Hausbau br.90 – na svim kioscima

hausbau_page_001
nadamo se da ćete ovaj broj čitati u ugodnoj hladovini borova, na plaži, svojoj terasi, negdje u planinama na zasluženom godišnjem odmoru. Broj smo radili dok su vani pržile visoke temperature, što nas je i ponukalo da se kratko osvrnemo na energetski učinkovitu klimatizaciju u EkoIN prilogu. Ugodan boravak u prostoru osiguravaju različiti sustavi gradnje, jedan od njih je sigurno energetski učinkovit sistem toplinske tehnike tipa dizalice topline koja će osigurati grijanje zimi, a hlađenje ljeti. Vezano za toplinsku tehniku, neizbježno je spomenuti i solarne sustave koji su najisplativiji za pripremu PTV-a i kao podrška grijanju. Što se tiče korištenja fotonaponskih panela za proizvodnju električne energije tu je nešto drugačija priča.
Glavna tema ovog broja bavi se projektima kuća s galerijom. Galerija daje unutarnjem prostoru prozračnost i otvorenost. Kroz 6 primjera prikazujemo kako oblikovati galerije. Kod planiranja i gradnje kuće treba voditi računa da ona bude adekvatna za sve faze života koje ćemo provesti u njoj i da se može lako prenamijeniti za period kad ćemo biti slabije pokretni. Razmišljanje unaprijed osigurati će nam komfornu kuću bez prepreka – tema u kojoj donosimo 6 projekata.
Odlaskom na godišnji odmor dom treba ostaviti osiguran od neželjenih ulazaka i spriječiti mogućnost provale. Znamo da je broj provala povećan u ljetnoj sezoni, zato osim odgovornog ponašanja razmislite o sustavima koji će vaš dom učinit sigurnim kad vas nema. Budite Ne samo sigurni – nego i zaštićeni.
Ideje za uređenje interijera uvijek su dobrodošle, a nama se čini kako je ljeto pravo vrijeme za osvježenje interijera kuće, stana, vikendice, apartmana. Zato dajemo prijedloge od modernog do strašno udobnog uređenja unutarnjeg prostora.
Ljeti se život definitivno seli u vrtove, na terase i balkone. Pročitajte kako možete urediti dnevnu sobu na otvorenom. Teme su uvijek praćene zanimljivim i informativnim člancima naših partnera.
U ovom broju predstavili su izuzetno zanimljive sustave za građenje i opremanje, a za sve dodatne informacije slobodno ih kontaktirajte.

Share