Hausbau br. 87 siječanj/veljača 2016 – na kioscima

Hausbau br. 87 siječanj/veljača 2016 – na kioscima

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:ČASOPIS

01

s prvim brojem ove godine ulazimo u 15. godinu izlaženja magazina Hausbau u Hrvatskoj. Kroz 15 godina produkcije, magazin se mijenjao, prilagođavao i evoluirao. Kroz to smo se uvijek trudili ostati vjerni vama, našim dragim čitateljima, i donijeti vam korisne ideje i informacije. Zahvaljujemo se na dosadašnjem povjerenju i nadamo se da ćemo ga opravdati već s ovim novim brojem.

U prvom ovogodišnjem magazinu Hausbau br. 87 siječanj/veljaća 2016:
Inteligentne kuće
Pametne kuće znače budućnost tržišta građevinske branše. Nije ni čudo – budući da obećavaju više komfora i sigurnosti kod manje potrošnje energije. Ukupna kućna tehnika i svi električni uređaju međusobno su pametno umreženi te ovisno o sustavu „komuniciraju“ putem frekvencijskog signala ili preko kabla. Tehnikom se upravlja preko displeja u kući ili preko pametnih telefona dok ste na putu.

Unutarnja vrata
Vrata određuju izgled prostora i zajedno s namještajem određuju karakter. Ponuda stilova, materijala i izvedbi je široka.

Kućna baterija
Kućne baterije bi nam trebale pomoći da sami trošimo više električne energije iz obnovljivih izvora energije te postanemo neovisniji od rastućih cijena električne energije.

Projektiranje kupaonica
Sve više automatizirani i inteligentni uređaji probijaju se i u kupaonice

Izbor sustava grijanja
Planiranje sustava grijanja jedna je od ključnih odluka prilikom gradnje novog objekta ili renoviranje postojećeg.
Energetska učinkovitost
Planirate li novi objekt ili renoviranje starog, gotovo kao obaveza se nameće energetska učinkovitost

Kompaktene kuće
Pa čak i kad je često riječ o „obiteljskoj kući“ – i samci sanjanju o vlastitom domu s vrtom. Dom je moguće urediti sasvim prema vlastitom ukusu, s rasporedom prostora koji je točno prilagođen individualnim potrebama, eventualno s rezervom za posjete ili njegovatelja u starosti.

Ideje za stanovanje – trendovi uređenmja interijera

Uživajte uz novi broj magazina HAUSBAU br.87 (01/02 2016)

Share