Geberit DuoFresh modul za uklanjanje neugodnih mirisa

Neugodni mirisi u kupaonici univerzalni su problem. Svi ih se pokušavao drugačije riješiti, od paljenja svijeća i raspršivanja osvježivača zraka do jednostavnog ostavljanja prozora otvorenim. Zapravo se nikad ne zaustavimo i pomislimo koliko veliku ulogu imaju mirisi u našem svakodnevnom životu. Čak i najmanji miris pokreće reakciju, što znači da naš mozak svježe mirise povezuje s ugodnim osjećajima.

Osvježivaći zraka privremeno prikrivaju mirise, a otvoreni prozori propuštaju hladan zrak u prostoriju, dok Geberit DuoFresh modul djeluje bez neželjenih nuspojava. Modul uklanja neugodne mirise izravno iz WC školjke. Izvlači zrak kroz cijev za ispiranje i pročišćuje ga pomoću keramičkog saćastog filtera te zatim vraća čisti zrak u prostor. Geberit DuoFresh može se lako instalirati u vodokotlić Geberit Sigma i kombinirati s gotovo svim Geberit Sigma tipkama za aktiviranje ispiranja. Geberit DuoFresh modul ne samo da uklanja neugodne mirise, već nudi i čitav niz inteligentnih funkcija. Na primjer, opcijski ugrađeni senzor otkriva kad god se netko približi WC školjci i automatski aktivira jedinicu za uklanjanje mirisa. Dodatno, LED orijentacijsko svjetlo automatski se uključuje noću kako bi vam osvijetlilo put.
Preduvjeti za instalaciju Geberit DuoFresh modula • Priključak struje • Geberit Sigma ugradbeni vodokotlić • Jedna od Geberit tipki za aktiviranje ispiranja koja se može kombinirati s DuoFresh modulom: Sigma01, Sigma10, Sigma20, Sigma21, Sigma30 i Sigma50