Stvaramo okvir budućnosti – GEALAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
info@gealan.hr,
www.gealan.hr

GEALAN sa svojim profilima postavlja stvarne trendove za PVC prozore i vrata. I povrh toga, razvija inovativna rješenja koja partnerima i krajnjim kupcima nude stvarnu dodanu vrijednost.

Više od pedeset godina iskustva i inovativnih tehnologija sadržani su u svakom GEALAN profilu. „Stvaramo okvir budućnosti“ – pod ovim sloganom, GEALAN u svojoj novoj kampanji prikazuje cjelokupnu sliku: osim inovativnih prozorskih okvira, nudi cijeli niz rješenja i digitalnih alata za svoje partnere, proizvođače i prodavače prozora, arhitekte i projektante te krajnje kupce.

„Okvir“ oko PVC okvira
GEALAN stvara dobro osmišljen okvir za stvarni PVC okvir: digitalni alati i kompetentne kontaktne osobe podržavaju planere, proizvođače i trgovce na malo. Servis i daljnja obuka pružaju proizvođačima prozora praktičnu obuku za njihov svakodnevni rad – kako bi se mogli usredotočiti na osnovne stvari: moderne i tehnički zrele prozore, vrata i klizne sustave za svoje krajnje kupce.

Potpuno rješenje za profesionalce
Kako bi mogli kratkoročno i kompetentno savjetovati krajnje kupce i zainteresirane, GEALAN nudi dodatnu pomoć kroz obuke i seminare, precizne informacije, gotove smjernice i digitalne alate. GEALAN prati arhitekte i projektante pri projektima obnove i novogradnje od planiranja do dodjele naloga. Uz GEALAN Planersoftware 2.0, internetski alat za projektiranje u kojem je sve na jednom mjestu, projektanti i arhitekti mogu praktično raditi te uz ponudu BIM podataka poduzeća GEALAN pratiti svoje projekt u 2D i 3D modelima.

Zašto odabrati GEALAN prozore?
Stari PVC prozori doduše obično imaju dugi vijek trajanja, ali ipak se prvenstveno po pitanju izolacije ni izdaleka ne mogu mjeriti s modernim modelima. To dovodi do toga da se mnogo energije iz zgrade gubi, što se između ostalog odražava u povećanim troškovima grijanja. Primjerice, stari PVC prozori koji su ugrađeni prije 1995. godine raspolažu znatno lošijom toplinskom izolacijom nego današnji, usporedivi proizvodi. Tako se nabava novih prozora može financijski isplatiti već nakon kratkog razdoblja jer se štede troškovi energije. GEALAN proizvodi PVC prozorske profile koji omogućuju sve to – i više od toga! Daljnjom obradom kod naših partnera, proizvođača prozora, tako nastaju visokokvalitetni prozori s modernim dizajnom.

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
info@gealan.hr,
www.gealan.hr

Hausbau br.123

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.123 (siječanj/veljača 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.123

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.123 (siječanj/veljača 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku