Gealan – Elegantan, robustan, svestran

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
+385 1 204 06 70
info@gealan.hr
www.gealan.hr

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
+385 1 204 06 70
info@gealan.hr
www.gealan.hr

Novi premium sustav GEALAN-KONTUR® pogodan za nove građevinske projekte

GEALAN-KONTUR® je svestran i moderan sustav PVC profila. Novi premium sustav GEALANKONTUR ® ima još više za ponuditi od modernog izgleda i širokog spektra mogućnosti dizajna: zahvaljujući inovativnom dizajnu sustava, sustav od 82,5 mm s tri razine brtvljenja postiže vrhunske performanse u zvučnoj i toplinskoj izolaciji, kao i u statici. Ojačanja unutar cijelog dizajna sustava i upotreba ljepljivih tehnologija povećavaju stabilnost: lijepljenjem okna na profil krila, krutost staklenog stakla prenosi se na krilo, čineći cijeli sustav stabilnijim. Fiksna središnja brtvena šipka osigurava optimiziranu protuprovalnu zaštitu od samog početka.

U tankim profilima postoji mnogo sigurnosti i stabilnosti! Po želji s dva materijala koji se savršeno nadopunjuju: višekomorni sustav osigurava najbolju toplinsku izolaciju, a moderan aluminij nudi izrazito moderan izgled i dodatnu zaštitu od vremenskih utjecaja.

Niskoenergetski premium prozorski sustav
Moderni svestrani GEALAN KONTUR® zadovoljava sve zahtjeve za vrhunski profilni sustav s dubinom ugradnje od 82,5 mm. André Wünsche, voditelj odjela za upravljanje proizvodima/inovacije/Centar za korisničku podršku u GEALAN-u, sažima novi premium razvoj: “S GEALAN KONTUR-om® vodimo ga do krajnjih granica. Sva svoja znanja, svo naše iskustvo upakirali smo u naš novi premium sustav. Zašto? Jer mi u GEALAN-u želimo proizvesti najbolje sustave profila.” GEALAN KONTUR® profili postižu testiranu Uf vrijednost od 1,0 W/(m²K). Tri razine brtvljenja omogućuju optimalnu nepropusnost u sustavu, dok središnja razina brtve osigurava prekid protoka topline. Na taj način premium sustav osigurava da u ledenoj zimi hladnoća ostane vani, a ugodna toplina ostaje unutar četiri zida.

Protuprovalna zaštita započinje s prozorima
Sofisticirana geometrija profila GEALAN-KONTUR® stabilna je i teško ju je probiti. U većini provala, prozore obija uljez koji umeće odvijač između okvira i krila. Na fiksnoj kupoli središnje brtve tvrtke GEALANKONTUR ® protuprovalni alati nailaze na efektivnu barijeru u profilu. Zato igrajte na sigurno s GEALAN all-rounderom u segmentu od 82,5 mm: geometrija profila GEALAN KONTUR® posebno je optimizirana za protuprovalnu zaštitu s ojačanim profilnim šipkama na važnim točkama napada koje podržavaju cjelokupni koncept.

GEALAN d.o.o.
Omladinska 11, Žerjavinec,
10360 Sesvete, Hrvatska
+385 1 204 06 70
info@gealan.hr
www.gealan.hr

Hausbau br.130

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.130 (ožujak/travanj2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br. 130

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.130 (ožujak/ travanj 2023.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku