Fluidmaster za kupaonicu bez prepreka

Tvrtka Fluidmaster omogućuje kreiranje modernog i funkcionalnog kupaonskog prostora bez prepreka s rješenjima koja će biti idealan odabir za obitelji s malom djecom, starije osobe i osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Tvrtka Fluidmaster omogućuje kreiranje modernog i funkcionalnog kupaonskog prostora bez prepreka s rješenjima koja će biti idealan odabir za obitelji s malom djecom, starije osobe i osobe sa smanjenom pokretljivošću. Njihovi proizvodi prilagođeni su raznim generacijama, a posebno će ih cijeniti oni koji planiraju unaprijed i za budućnost si žele siguran dom bez prepreka. Fluidmaster nudi niz kreativnih kupaonskih rješenja za različite grupe korisnika i njihovih potreba. Posebno se izdvaja sistem VarioTronic i LIV tuš kanalice za tuš kabine u razini poda, koje su postale imperativ modernih kupaonica.

Vodokotlić kojem se može podešavati visina
Sistem VarioTronic je vrhunac dizajna i funkcionalnosti, zadovoljava najzahtjevnije ukuse i potrebe. VarioTronic je predzidni sistem koji se električno podešava po visini. Pomoću daljinskog upravljača, visina WC školjke može se jednostavno podesiti u rasponu od 20 cm. Minimalna visina zidne školjke je 38 cm, a najveća 58 cm, što je 18 cm više od standardnih WC-a. Samostalno korištenje toaleta vrlo je važno za svakog pojedinca. Kod djece poticanjem neovisne upotrebe toaleta, djeca postanu brže samostalnija i lakše funkcioniraju u odsutnosti roditelja. A kod starijih osoba moguće je sprječavati inkontinenciju. Istodobno pravilan ergonomski položaj osobe na WC-u također potiče pravilno kretanje crijeva.

Jednostavna ugradnja
Prije ugradnje VarioTronic sistema potrebno je voditi računa o vodoopskrbnom i kanalizacijskom sustavu, instalirati električni priključak te završiti zid i pod. S obzirom da se sistem VarioTronic može isporučiti u dva odvojena dijela, tj. osnovni element i završni dio, prvo instaliramo osnovni element, koji se sastoji od okvira, sustava i elektromotora. Treba ga postaviti na završeni zid i spojiti. Nakon toga slijedi završna faza. Budući da je osnovni element s prednjim pločama i stranama od nehrđajućeg čelika dodatno zaštićen prije transporta, postoji minimalan rizik od oštećenja prije ugradnje.

Higijensko ispiranje
NEA tipke za aktiviranje su lijep ukras u svakoj kupaonici i toaletu. Ugodno i higijensko ispiranje moguće je uz pomoć moderne elektronike; dok se približavate dasci WC školjke, tipka za aktiviranje se aktivira i pale se dva indikatora. Automatsko ispiranje se aktivira nakon jednostavnog pomicanja ruke ispred tipke, a putem mobitela ili tableta uz posebnu aplikaciju možete izmijeniti postavke. Automatsko ispiranje može se lako uključiti / isključiti, čime se dodatno poboljšava udobnost.

Tuš u razini poda
Glavna i najčešća karakteristika modernih kupaonica su tuševi u razini poda koji u velikoj mjeri nadomještaju klasične tuš kade. Osim trenda koji ih je nametnuo kao standard, tuš kade u razini poda vizualno skladno zaokružuju kupaonski prostor, ali ono još važnije pružaju mogućnost svakodnevnog tuširanja bez prepreka što bitno olakšava održavanje osobne higijene slabije pokretnim korisnicima. Kod tuša u razini poda, potrebno je voditi brigu i o posebnom načinu odvodnje vode. Ovu funkciju preuzimaju kanalice za tuš. To je posebni podni sifon u koji se tijekom tuširanja odvodi voda u „walk in” tuš kabinama.

LIV tuš kanalice
Kolekcija LIV ima šest različitih dizajna rešetki, od kojih sve imaju moderan dizajn, otpornost na oštećenja i malu visinu ugradnje, što je posebno poželjno kod obnove kupaonica. Posljednje, ali ne najmanje bitno, tuš kanalice LIV imaju veliku nosivost (300 kg), podesive su po visini i imaju protok vode od 35 do 38 l/min u skladu s EN 1253-2. Rešetke tuš kanalica izrađene su od nehrđajućeg čelika debljine 1,5 mm u mat izvedbi i na izbor su u sljedećim duljinama: 350, 450, 650, 750 ili 850 mm.

LIV

Fluidmaster d.o.o.
sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA

Share