Fluidmaster LIV – Pravi izbor za uređenje doma

Fluidmaster d.o.o.
sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

Fluidmaster d.o.o.
sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

Fluidmaster d.o.o.jedan je od vodećih europskih proizvođača sanitarnih sustava, uključujući podžbukne i nadžbukne vodokotliće.

Uspjeh je integracija iskustva, znanja i suradnje, tako da svaki razvoj proizvoda uključuje predstavnike različitih grupa korisnika i njihova specifična iskustva s proizvodima. To dovodi do intenzivne suradnje s krajnjim korisnicima, s prodajnim osobljem i naravno, s arhitektima i instalaterima.

Sanitarni proizvodi za novogradnju i obnovu
Proizvodi sanitarne tehnike LIV visoko su funkcionalni i izrađeni vodeći računa o izdržljivosti i prirodi oko nas te ugodi koju će pružiti korisniku prilikom upotrebe. Odlikuju ih vrhunski dizajn, elegantan oblik, kvalitetni materijali i jednostavna montaža. Podžbukni sustavi nude vam mogućnost rješavanja svih građevinskih projekata na jednostavan način i prema zahtjevima na gradilištu. Bilo nove zgrade ili obnova – bilo javna ili privatna – s proizvodima LIV, svaka sanitarna prostorija dobiva optički vrhunac.

Podžbukni elementi za suhu ugradnju savršen su izbor za novogradnje i obnavljanje kupaonica i sanitarnih čvorova.

Ovi su proizvodi dostupni u različitim visinama instalacije i opcijama aktiviranja ispiranja (aktivacija prednjim ispiranjem, aktiviranje gornjim ispiranjem na nižim visinama ugradnje). Podžbukni ugradbeni vodokotlići za mokru gradnju savršen su izbor za sve koji su odani klasičnom predzidnom ugradnjom ili ugradnjom na/u čvrsti zid, prikladnom kako za novogradnje, tako i za obnovu kupaonica i sanitarnih čvorova. Ovi su proizvodi dostupni u različitim dubinama ugradnje.

Proizvodnja uz pažljivu brigu o okolišu
Sve karakteristike vodokotlića doprinose zaštiti okoliša i odgovornoj upotrebi vode. Vodokotlići su izrađeni od kvalitetnog materijala s funkcijom dvokoličinskog ispiranja ili start/stop ispiranja, izolirani protiv orošavanja i opremljeni visoko kvalitetnim ventilom, koji omogućuje vrlo tiho i brzo punjenje. Prikladni su za različite ambijente i iznimno fleksibilni kada je u pitanju način montaže. Sofisticirana tehnologija podžbuknih vodokotlića u kombinaciji s elegancijom tipki za ispiranje nudi savršen izbor za vašu potpunu udobnost. Korištenje ekološki prihvatljivih tehnologija i materijala pažljivo se prati tijekom cijelog procesa. Proizvodi su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima i testirani u suvremenom i tehnološki sofisticiranom laboratoriju u skladu sa zahtjevima svih relevantnih standarda.

Izuzetno uski podžbukni vodokotlić (širine samo 38 cm), koji pruža pravo rješenje za posebne zahtjeve - mogućnost prilagodbe visine WC školjke, ugradnja potpornih rukohvata samo su dio mogućnosti. Širok izbor tipki za ispiranje s različitim mogućnostima aktiviranja ispiranja (mehanički, pneumatski ili elektronički) omogućuje beskrajne mogućnosti kombinacija.

Moderni podžbukni vodokotlić standardnih dimenzija s mogućnošću odvoda neugodnih mirisa i naknadnog spajanja vode na WC školjku (WC školjka s funkcijom bidea), omogućuje izuzetno jednostavno održavanje bez ikakvog alata. Lijep izbor tipki za ispiranje pruža vam brojne mogućnosti kombinacija.

Fluidmaster d.o.o.
sanitary.liv@fluidmaster.com
http://hr.liv.si/

Hausbau br.124

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.124 (ožujak/travanj 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku 

Hausbau br.124

Članak objavljen u magazinu Hausbau br.124 (ožujak/travanj 2022.). Potražite svoj tiskani ili digitalni primjerak na našem online kiosku