ERDEC BAZENI – Stvaramo užitak po mjeri

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

ERDEC d.o.o.
Kolodvorska 24/A
48350 Đurđevac
tel: 048-601-739 i 048-280-223
email: erdec@erdec.hr
www.erdec.hr
Facebook: www.facebook.com/ERDEC
Linkedin: www.linkedin.com/company/erdec
Instagram: www.instagram.com/erdecswimming

Tvrtka ERDEC d.o.o. sa sjedištem u Đurđevcu, mala je obiteljska tvrtka koja već 20-ak godina izrađuje polipropilenske bazene visoke kvalitete.

Nude mogućnost izrade skimerskih i preljevnih bazena s različitim izvedbama preljeva (preljev preko preljevne rešetke, skriveni preljev preko kamena, infinity preljev, itd.). Erdec bazeni su visokokvalitetni bazeni izrađeni iz polipropilena koji je dvostruko UV stabiliziran te sadrži dodatne primjese putem kojih postaje otporan i na vrlo visoke koncentracije klora, a koje su česti slučaj naročito u ručno tretiranim bazenima.

Vlastitim prijevoznim sredstvom transportiraju bazene do maksimalnih unutarnjih dimenzija 9,0 x 3,40 m. U slučaju nepristupačnog terena ili većih dimenzija, bazene je moguće izraditi na licu mjesta. Njihove usluge ne završavaju isporukom i instalacijom bazena. Garantni servis i servis nakon isteka garancije dio je njihove ponude. Rado pružaju savjet, telefonski ili osobnim dolaskom, za rješavanje aktualnog problema u radu ili održavanju bazena.

kuća za odmor Adriana, Deanovec (Hrvatska)

Različite mogućnosti ugradnje bazenske strojarnice

Strojarska postrojenja (upravljačke elektro-ormare, filtere, pumpe,..) ugrađuju i isporučuju  ili na strojarskim polipropilenskim podestima (predviđeni za smještaj u prostoriji u sklopu kuće, podrumu, vanjskoj kućici) ili u polipropilenskim oknima (plitkim ili dubokima) koja se ugrađuju u zemlju neposredno uz sami bazen.

kuća za odmor Adriana, Deanovec (Hrvatska)

Dodatna bazenska oprema

Pored osnovne opreme koja je nužna za funkcioniranje bazena, u svojoj ponudi imaju i svu ostalu dodatnu opremu za bazen: automatsko doziranje kemikalija, klupe za hidro-masažu, vodene atrakcije, robote za čišćenje, ljetne i zimske prekrivače, kupole za bazene.

kuće za odmor Adriana, Deanovec (Hrvatska)

Mogućnost odabira boja bazena

Prednosti Erdec polipropilenskih bazena su prije svega visoka kvaliteta materijala, konstrukcije i tehnologije izrade, jednostavno održavanje, dugi vijek trajanja, otpornost na potrese te izrada različitih dimenzija i oblika.Bazene izrađuju u standardnoj svijetloplavoj ili bijeloj boji. Nude i mogućnost izrade bazena u svjetlo sivoj, tamnosivoj, bež ili tamnoplavoj boji.

kuća za odmor, Novalja (Hrvatska)

Kako odabrati bazen?

Izbor odgovarajuće veličine i oblika bazena prvo je pitanje o kojem kupac razmišlja kod kupnje bazena. Ako razmišljate o gradnji privatnog bazena poželjno je razmisliti o svrsi korištenja i zahtjevima koje treba ispunjavati vaš bazen. Prije svega potrebno je odgovoriti na pitanja tko će koristiti bazen i što se od njega očekujete. Naravno da će drugačije izgledati bazen namijenjen obitelji s malom djecom, a drugačije bazen namijenjen za aktivne ljude koji će ga koristiti u sportske svrhe.

Tvrtka Erdec ima dugogodišnje iskustvo u povezivanju vaših ideja s realnim mogućnostima izgradnje bazena. Savjetovanje oko izbora najprikladnijeg rješenja je besplatno, a tom prilikom vam prezentiraju realizirane bazene, nakon čega se izrađuje ponuda.

Svim potencijalnim kupcima pristupa se individualno te se prema vašim željama vizualizira i izrađuje željeni bazen.

kuća za odmor, Tisno (Hrvatska)

Vizija

Želimo biti vodeća tvrtka u Hrvatskoj u izradi i održavanju cjelovitih bazenskih rješenja kako za privatne tako i za poslovne korisnike.

obiteljska kuća Beirsdorf, Njemačka

Misija

Koristeći samo najbolje materijale, opremu i tehnologije, znanje i iskustvo zaposlenika te partnera, uz fleksibilnost u pristupu svakom pojedinom projektu, izrađujemo kvalitetne bazene po mjeri i želji svakog kupca poštujući dogovorene rokove te osiguravajući održavanje bazena.