Einhell je partner BMW i Motorsporta

Einhell je partner BMW i Motorsporta

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:NOVOSTI

U prosincu 2018. godine Einhell Germany AG ušao je u novu sezonu Formule E kao partner BMW i Motorsporta, s ciljem jačanja svijesti o brendu Einhell na ciljnim tržištima.

Einhell je vodeći proizvođač vrhunskih alata za dom i vrt. Zahvaljujući stalnom širenju inovativne akumulatorske platforme Power X-Change, pri samom je vrhu u području aku alata i vrtne opreme. Einhell proizvodi postavljaju standarde u smislu izdržljivosti, performansi i sigurnosti, a sami kupci impresionirani su odličnom vrijednošću za uloženi novac, prvoklasnom uslugom i bežičnom slobodom za sve vrste DIY projekata. Zahvaljujući modernoj tehnologiji punjivih baterija, proizvođač električnih alata i vrtnih uređaja jača svoju poziciju snažnog i kompetentnog „kreativnog majstora“ za inovativna rješenja u kući i vrtu.

Novi snažni tim u Formuli E
Zahvaljujući globalnoj prirodi ABB FIA Formula E prvenstva, suradnja s BMW i Motorsportom povećava globalnu prisutnost i percepciju marke Einhell i osigurava vodeću poziciju u području tehnologije punjivih baterija.
„Cilj nam je dodatno proširiti kompetenciju punjivih baterija i prenijeti znanje iz automobilske industrije u sektor alata.“ Andreas Kroiss, CEO.
Za BMW i Andretti Motorsport, otvaranje utrke 15. prosinca 2018. u Ad Diriyah / Saudijskoj Arabiji obilježilo je ulazak novog tima u svijet ABB FIA Formula E prvenstva, potpuno električnog trkaćeg prvenstva. Zahvaljujući fokusu i strasti za inovacijama i novim tehnologijama, ABB FIA Formula E prvenstvo nudi Einhellu odličnu platformu za razvoj novog snažnog tima u Formuli E. Upravo na otvaranju sezone 2018/19, vozač Antonio Felix da Costa donio je pobjedu za BMW i Andretti Motorsport, što je dodatno povećalo užitak ovog partnerstva.

Einhell

EINHELL CROATIA d.o.o.Pustodol Začretski 19/H49223 Sveti Križ Začretje Tel.: +385 49 342 444 Fax.: +385 49 342 392 E-mail: info@einhell.hrwww.einhell.hr Informacije o proizvodima:+385 49 342 444 (5)info@einhell.hr

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

ŽELIM SAZNATI VIŠE

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u magazinu HAUSBAU na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se

ŽELIM PRETPLATU
Share